
Домашній класичний тірамісу
Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить сложно блюдо недорогое охлаждать холодильник Итальянская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Тірамісу - це страва італійської кухні, яка стала відомою по всьому світу завдяки своєму неповторному смаку і ніжній текстурі. Це десерт, який в перекладі з італійської означає "підніми мене", що відображає його енергійний і освіжаючий смак. Домашній класичний тірамісу - це простий і смачний рецепт, який можна легко приготувати в домашніх умовах і порадувати своїх близьких і гостей. В цьому рецепті я розповім, як приготувати тірамісу з використанням савоярді, маскарпоне, міцної кави та інших інгредієнтів, щоб отримати справжній італійський делікатес, який точно підніме настрій. Рецепт не для лінивих!
Теги
яйца, своярди, кофе, ликёр, макскарпоне
Ингредиенты
- Яйця курячі (3 штуки)
- Цукор (100 грам)
- Маскарпоне (500 грам)
- Савоярді (200 грам)
- Міцна кава (300 мл)
- Лікер Амаретто (50 мл)
- Какао-порошок (для прикраси)
Приготовление
Розділіть білки і жовтки від яєць та відкладіть їх в різні миски.
У мисці з жовтками додайте 50 грам цукру і збийте до білувато-жовтої піни. Додайте маскарпоне і добре перемішайте до отримання однорідної маси.
В окремій мисці збийте білки до утворення щільної піни. Додайте решту 50 грам цукру і продовжуйте збивати до тих пір, поки піна не стане густою і блискучою.
Змішайте щільну білкову піну з масою маскарпоне і жовтків, поступово перемішуючи ложкою.
Змішайте міцну каву з лікером Амаретто.
Обмакніть савоярді в каву з лікером і викладіть їх на дно форми для випікання.
Викладіть шар крему на савоярді і повторіть процедуру, поки всі інгредієнти не закінчаться.
Поставте тірамісу в холодильник на 2-3 години.
Після того, як тірамісу охолоне, посипте його какао-порошком.
Готовий домашній класичний тірамісу можна подавати до столу і насолоджуватися його ніжним смаком.

Комментарии