
Торт з печива без випічки зі смаком морозива
Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить просто блюдо недорогое охлаждать без термической обработки всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Ще один рецепт до скарбнички любителів тортів без випічки. Особливо сильно він подобається дітям, адже там багато крему і мало тіста.
Теги
Ингредиенты
Інгредієнти на форму 22 см:
Пиріжки:
- 300 г печива
- 4-5 ст.л. згущеного молока
- 50 г вершкового масла
- 100 г м'якого сиру
- 4 ст.л. молока
- 2 ст.л. какао (якщо печиво не з какао)
- 200 г горіхів
Крем:
- 2 яйця
- 400 мл молока
- 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
- 1 пакетик (10 г) ванільного цукру
- 200 мл згущеного молока
- 200 г м'якого сиру
- 20 г желатину + 100 мл молока
Приготовление
Продукти для торта:
Першим кроком замочуємо желатин у молоці. Відставляємо його набрякати.
Розтираємо печиво в крихту.
Додаємо згущене молоко, розтоплене масло. Також кладемо подрібнені горіхи.
Формуємо кульки-пиріжки. Якщо вони погано формуються, можна додати в масу трохи молока.
Укладаємо наші кульки у знімну форму. Відправляємо в холодильник до готовності крему.
Беремо яйця, крохмаль і ванілін. Добре перемішуємо.
Тонкою цівкою вливаємо молоко і ставимо на вогонь.
Додаємо набряклий желатин і варимо до загустіння. Крем має закипіти на 1-2 хв.
Знімаємо крем з вогню, додаємо згущене молоко. Збиваємо міксером кілька хвилин.
Додаємо м'який сир і знову збиваємо.
Виливаємо більшу частину крему на кульки. Невеличку мисочку залишаємо в холодильнику для прикрас.
Через 20-25 хв дістаємо крем, насипаємо в кондитерський мішок і видавлюємо фігурки на смак. Відправляємо торт в холодильник на ніч.
Ось як виглядає торт у розрізі:
Комментарии