
Класичний чізкейк «Нью-Йорк»
Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить очень просто дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Готуючи цей класичний чізкейк «Нью-Йорк», я перенесу вас в саме серце Нью-Йорка, в місце, де аромат свіжоспеченого чізкейку наповнює вулиці і притягує ласунів солодощів з усіх куточків світу. Цей рецепт - справжня класика, яка вже десятиліттями тішить наші смакові рецептори і залишає незабутні враження. Приготуйте цей десерт і зануртеся у чарівний світ нью-йоркського солодкого життя!
Теги
Ингредиенты
- 500 г крем-сиру
- 200 г цукру
- 3 яйця
- 200 г печива
- 150 г вершкового масла
- 1 ч. ложка ванільного екстракту
- 1 ст. ложка соку лимона
Приготовление
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Подрібніть печиво на крихти. Розтопіть вершкове масло і змішайте з крихтами печива. Розподіліть цю суміш рівномірно по дну форми для випічки.
Збийте крем-сир і цукор у великій мисці до гладкості.
Додайте яйця по одному, продовжуючи збивати суміш міксером на низькій швидкості.
Додайте ванільний екстракт і лимонний сік і збийте ще раз, щоб усі інгредієнти добре змішалися.
Вилийте суміш на підготовлену форму для випікання і розрівняйте поверхню за допомогою лопатки.
Випікайте чізкейк у розігрітій духовці протягом 45-50 хвилин, поки верхня частина не стане золотистою.
Після випікання залиште чізкейк у формі та охолодіть його в холодильнику на кілька годин або на ніч.
При подачі прикрасьте чізкейк свіжими фруктами чи ягодами і насолоджуйтеся!
Комментарии