Рецепт Класичний чізкейк «Нью-Йорк» с фото

Класичний чізкейк «Нью-Йорк»

Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить очень просто дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Готуючи цей класичний чізкейк «Нью-Йорк», я перенесу вас в саме серце Нью-Йорка, в місце, де аромат свіжоспеченого чізкейку наповнює вулиці і притягує ласунів солодощів з усіх куточків світу. Цей рецепт - справжня класика, яка вже десятиліттями тішить наші смакові рецептори і залишає незабутні враження. Приготуйте цей десерт і зануртеся у чарівний світ нью-йоркського солодкого життя!

Теги

печенье, масло, сыр

Ингредиенты

  • 500 г крем-сиру
  • 200 г цукру
  • 3 яйця
  • 200 г печива
  • 150 г вершкового масла
  • 1 ч. ложка ванільного екстракту
  • 1 ст. ложка соку лимона

Приготовление

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.

  2. Подрібніть печиво на крихти. Розтопіть вершкове масло і змішайте з крихтами печива. Розподіліть цю суміш рівномірно по дну форми для випічки.

  3. Збийте крем-сир і цукор у великій мисці до гладкості.

  4. Додайте яйця по одному, продовжуючи збивати суміш міксером на низькій швидкості.

  5. Додайте ванільний екстракт і лимонний сік і збийте ще раз, щоб усі інгредієнти добре змішалися.

  6. Вилийте суміш на підготовлену форму для випікання і розрівняйте поверхню за допомогою лопатки.

  7. Випікайте чізкейк у розігрітій духовці протягом 45-50 хвилин, поки верхня частина не стане золотистою.

  8. Після випікання залиште чізкейк у формі та охолодіть його в холодильнику на кілька годин або на ніч.

  9. При подачі прикрасьте чізкейк свіжими фруктами чи ягодами і насолоджуйтеся!

Оценка 5 / 5 на основе 11552
Домашняя
печенье, масло, сыр
PT240M
PT240M
0

Комментарии