Кабачки в клярі з сирною начинкою та часниковим соусом
Рецепт на 20 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на природу на каждый день
Продовжуємо експериментувати з кабачками - ось вам ще один рецепт, який обов'язково стане частою стравою на вашому столі цим літом. Кабачки за цим рецептом виходять надзвичайно ніжними, з хрусткою скоринкою та тягучою начинкою з сиру, а часниковий соус стане чудовим доповненням та надасть кабачкам пікантного смаку.
Теги
Ингредиенты
- кабачок - 2 шт (невеликих)
- сир сулугуні - 80 г
- яйця - 2 шт
- крохмаль (кукурудзяний, можна замінити на будь-який інший або взяти борошно) - 150 г
- сметана - 150 г
- часник - 2 зубчики
- кріп - невеликий пучок
- сіль - 1/2 ч.л.
- перець - за смаком
Дивіться також:
Смажені кабачки в соєво-часниковому соусі
Кабачки в клярі з сирною начинкою і часниковим соусом
Запечені кабачки з печерицями і сиром
Приготовление
Для початку підготуємо продукти для смаження кабачків. Кабачки необхідно промити та обсушити. Те ж саме робимо із зеленню (кропом).
Готуємо продукти для кабачків Кабачки нарізаємо тонкими кільцями у вигляді «книжки» з двох сторінок. - Одне кільце не дорізаємо до кінця, а друге дорізаємо повністю.
Нарізаємо кабачки "книжкою" Тепер підготуємо начинку для кабачків. Для цього сир сулугуні тремо на дрібній тертці. Можна, звичайно, нарізати його тонкими пластинками і покласти всередину «книжки», але з тертим сиром вийде ніжніше.
Тремо сир Начиняємо «книжку» тертим сиром, як вказано на фото.
Начиняємо кабачки Займемося приготуванням кляру. У окрему миску розбиваємо 2 яйця і додаємо пів чайної ложки солі, перчимо. Збиваємо злегка виделкою або вінчиком. В іншу миску насипаємо крохмаль, в нього так само будемо макати кабачки.
Готуємо кляр У розігріту сковорідку наливаємо рослинну олію і приступаємо до обсмажування кабачків. Кожну начинену сиром «книжку» макаємо спочатку в крохмаль, а потім в яйця. Викладаємо на сковорідку.
Викладаємо кабачки на сковороду Смажимо кабачки з обох сторін до золотистого кольору. Завдяки кляру вони чудово тримають форму і не розвалюються.
Смажимо кабачки Приготуємо часниковий соус, з яким будемо подавати кабачки. В окрему мисочку виливаємо 150 г сметани, дрібно нарізаємо 2 зубчики часнику і кріп. Трохи солимо і перчимо. Добре перемішуємо до однорідного стану. Наш часниковий соус готовий!
Готуємо часниковий соус Подаємо кабачки до столу ще гарячими і обов'язково з часниковим соусом.
Кабачки в клярі з сирною начинкою та часниковим соусом
Комментарии