Рецепт Молочний десерт «Баварія» с фото

Молочний десерт «Баварія»

Рецепт на 12 порций более 120 минут готовить очень просто дешевое блюдо замораживать холодильник Немецкая кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на каждый день

Літо - це пора холодних напоїв і десертів. Хочу продовжити вашій увазі неймовірно смачний і при цьому дуже простий у приготуванні молочний десерт, який чудово вгамує спрагу і подарує незабутнє блаженство. Десерт виходить легким, буквально танучим у роті, з яскраво вираженим молочним смаком. Особливо сильно він сподобається дітям. Всього якихось 3 години - і смачна ласощі опиниться на вашому столі!

Теги

молоко, сметана, желатин

Ингредиенты

  • молоко - 300 мл
  • цукор - 70 г
  • яєчні жовтки - 3 шт (~60 г)
  • ванільний цукор - 10 г
  • желатин швидкорозчинний - 20 г
  • сметана - 350 г

Приготовление

  1. Готуємо продукти для молочного десерту. Білки яєць відокремлюємо від жовтків, прибираємо білки, вони нам не знадобляться.

    Продукти для молочного десерту
    Продукти для молочного десерту
  2. Оскільки в цьому рецепті ми будемо використовувати желатин, то першим ділом нам необхідно його поставити набухати. Для цього заливаємо його 100 мл холодного молока і відставляємо вбік.

  3. У каструлю з товстим дном висипаємо 3 курячі жовтки і додаємо до них 70 г цукру. Добре розтираємо все віником. Потім додаємо решту 200 мл молока. Знову добре все перемішуємо віником до однорідного стану.

    Продукти для жовткової маси
    Продукти для жовткової маси
  4. Відправляємо каструлю на маленький вогонь. Зверніть увагу на те, що масу необхідно постійно перемішувати віником, інакше жовтки згорнуться. Знімати з вогню необхідно при появі перших бульбашок. Доводити до повного кипіння ні в якому разі не можна!

    Варимо жовткову масу
    Варимо жовткову масу
  5. Поки жовткова маса ще гаряча, додаємо до неї вже набряклий до того часу желатин. Знову все добре вимішуємо віником до однорідності. Даємо масі трохи охолонути.

    Висипаємо желатин
    Висипаємо желатин
  6. До сметани додаємо 10 г ванільного цукру, ретельно перемішуємо ложкою або віником.

    Змішуємо сметану з ванільним цукром
    Змішуємо сметану з ванільним цукром
  7. Коли маса трохи охолоне, додаємо до неї сметану. Тепер залишилося найпростіше - вимішати все до однорідності і розлити десерт по формах.

    Додаємо сметану
    Додаємо сметану
  8. Розливаємо десерт по формах, які попередньо нічим змащувати не потрібно. Не хвилюйтеся, цю ласощі потім легко можна буде дістати. Відправляємо десерт в холодильник на 3 і більше годин.

    Заливаємо у формочки
    Заливаємо у формочки
  9. Готовий десерт можна прикрасити тертим шоколадом або посипати кокосовою стружкою.

    Прикрашаємо наш десерт
    Прикрашаємо наш десерт
  10. Молочний десерт за цим рецептом відмінно тримає форму і не тане при кімнатній температурі.

    Молочний десерт «Баварія»
    Молочний десерт «Баварія»
Оценка 5 / 5 на основе 13437
Домашняя
молоко, сметана, желатин
PT240M
PT240M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии