
Рулет з лосося з сиром та зеленим маслом
Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Рулет дуже смачний! І дуже ситний. Такий рулет цілком може замінити плотний сніданок чи вечерю. Та й на святковому столі він виглядає ефектно. Робити його дуже просто, набагато простіше, ніж здається.
Теги
Ингредиенты
Тісто:
- 200 г борошна
- 100 г вершкового масла (розм'якшити)
- 3 ст. л. жирної сметани
- сіль
Начинка:
- 600 г свіжого філе лосося
- 150 г сиру творожного
- 100 г вершкового масла (розм'якшити)
- пучок кропу
- сіль, перець
+ яйце і трохи кунжуту для верху
Приготовление
Борошно просіяти і змішати з розм'якшеним маслом, сметаною та сіллю. Руками вимісити гладке тісто і прибрати його на холод, загорнувши в плівку.
приготувати тісто Для начинки вершкове масло змішати з дрібно нарізаним кропом.
змішати масло та зелень Рибу зняти зі шкіри, витягти кістки та нарізати тонкими пластами.
підготувати рибу Тісто розкачати (не надто тонко, приблизно 3 мм завтовшки).
* Якщо розкачати тонше, воно може розповзтися під час випічки. Це не страшно, але витече трохи начинки.
Спочатку викласти шматочки риби, залишивши вільне місце з боків, посолити їх і поперчити.
викласти рибу на тісто Зверху довільно розподілити сир творожний і зелене масло.
викласти масло та сир Згорнути рулетом, боки загорнути всередину.
згорнути рулет Верх наколоти виделкою, змастити яйцем і посипати кунжутом.
* Оскільки у мене дуже вузька духовка, я розділила тісто на 2 частини і робила 2 невеликих рулетики.
змастити яйцем та посипати кунжутом Пекти при t – 180°С хвилин 40-45.
випікати до готовності Готовий рулет охолодити і нарізати на шматочки.
Смачного!
рулет готовий
Комментарии
очень вкусный рулет получился