Рецепт Рулет з лосося з сиром та зеленим маслом с фото

Рулет з лосося з сиром та зеленим маслом

Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Рулет дуже смачний! І дуже ситний. Такий рулет цілком може замінити плотний сніданок чи вечерю. Та й на святковому столі він виглядає ефектно. Робити його дуже просто, набагато простіше, ніж здається.

Теги

рыба, сыр, зелень

Ингредиенты

Тісто:

  • 200 г борошна
  • 100 г вершкового масла (розм'якшити)
  • 3 ст. л. жирної сметани
  • сіль

Начинка:

  • 600 г свіжого філе лосося
  • 150 г сиру творожного
  • 100 г вершкового масла (розм'якшити)
  • пучок кропу
  • сіль, перець

+ яйце і трохи кунжуту для верху

Приготовление

  1. Борошно просіяти і змішати з розм'якшеним маслом, сметаною та сіллю. Руками вимісити гладке тісто і прибрати його на холод, загорнувши в плівку.

    приготувати тісто
    приготувати тісто
  2. Для начинки вершкове масло змішати з дрібно нарізаним кропом.

    змішати масло та зелень
    змішати масло та зелень
  3. Рибу зняти зі шкіри, витягти кістки та нарізати тонкими пластами.

    підготувати рибу
    підготувати рибу
  4. Тісто розкачати (не надто тонко, приблизно 3 мм завтовшки).

    * Якщо розкачати тонше, воно може розповзтися під час випічки. Це не страшно, але витече трохи начинки.

    Спочатку викласти шматочки риби, залишивши вільне місце з боків, посолити їх і поперчити.

    викласти рибу на тісто
    викласти рибу на тісто
  5. Зверху довільно розподілити сир творожний і зелене масло.

    викласти масло та сир
    викласти масло та сир
  6. Згорнути рулетом, боки загорнути всередину.

    згорнути рулет
    згорнути рулет
  7. Верх наколоти виделкою, змастити яйцем і посипати кунжутом.

    * Оскільки у мене дуже вузька духовка, я розділила тісто на 2 частини і робила 2 невеликих рулетики.

    змастити яйцем та посипати кунжутом
    змастити яйцем та посипати кунжутом
  8. Пекти при t – 180°С хвилин 40-45.

    випікати до готовності
    випікати до готовності
  9. Готовий рулет охолодити і нарізати на шматочки.

    Смачного!

    рулет готовий
    рулет готовий
Оценка 5 / 5 на основе 2216
Домашняя
рыба, сыр, зелень
PT60M
PT60M
0

Комментарии

анастасия
анастасия

очень вкусный рулет получился

Женя
Женя