
Торт «Малиновий сніжок»
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое охлаждать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на каждый день
Торт для тих, хто не любить пекти. Робиться легко і досить швидко.
Теги
Ингредиенты
- 250 г печива
- 150 г вершкового масла
- 400 г малини
- 30 г желатину у порошку
- 1 апельсин
- 500 мл сметани
- 500 мл вершків 33% жирності
- 150 г цукру
Приготовление
Печиво поламати на шматочки та подрібнити в крихту. Масло нагріти до кімнатної температури і змішати з крихтою печива міксером.
змішати масло і крихту печива Роз'ємну форму застелити папером для випічки: для дна вирізати круг підходящого діаметра, для стінок - смужку потрібної ширини (висота форми + 2 см). Викласти печиво з маслом у форму, добре прим'яти. Поставити форму в холодильник.
викласти у форму З апельсина зняти цедру, вичавити сік. Желатин замочити в теплій воді хвилин на п'ять. Третину вершків добре підігріти на вогні, не доводячи до кипіння. Віджати желатин, покласти його в підігріті вершки і розмішати до повного розчинення. Залишити охолоджуватися.
розчинити желатин у вершках Збити міксером сметану з цукром, цедрою і соком.
збити сметану з цукром, цедрою і соком В окремому посуді збити решту вершків у щільну піну. Змішати сметанний соус з вершками з желатином, після чого обережно, без міксера ввести збиті вершки.
змішати сметанний мус з вершками Перебрати малину. Дістати з холодильника форму. Викласти частину мусу, на нього шар ягід.
викласти шар мусу і ягід Закрити рештою мусу, розрівняти поверхню, прикрасити ягодами зверху.
закрити рештою мусу Поставити в холодильник застигати мінімум на 3 години. Смачного!
торт готовий
Комментарии
Не очень люблю такие торты,но в умелых руках даже такой торт будет вкусным.
спасибо за рецепт! Сегодня приготовила. Безумно вкусный и нежный получился! Заменив сливки на 20%жирности, торт вышел словно молочное желе. Мои в восторге! Еще раз спасибо)