Рецепт Торт «Малиновий сніжок» с фото

Торт «Малиновий сніжок»

Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое охлаждать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на каждый день

Торт для тих, хто не любить пекти. Робиться легко і досить швидко.

Теги

малина, сметана, сливки

Ингредиенты

  • 250 г печива
  • 150 г вершкового масла
  • 400 г малини
  • 30 г желатину у порошку
  • 1 апельсин
  • 500 мл сметани
  • 500 мл вершків 33% жирності
  • 150 г цукру

Приготовление

  1. Печиво поламати на шматочки та подрібнити в крихту. Масло нагріти до кімнатної температури і змішати з крихтою печива міксером.

    змішати масло і крихту печива
    змішати масло і крихту печива
  2. Роз'ємну форму застелити папером для випічки: для дна вирізати круг підходящого діаметра, для стінок - смужку потрібної ширини (висота форми + 2 см). Викласти печиво з маслом у форму, добре прим'яти. Поставити форму в холодильник.

    викласти у форму
    викласти у форму
  3. З апельсина зняти цедру, вичавити сік. Желатин замочити в теплій воді хвилин на п'ять. Третину вершків добре підігріти на вогні, не доводячи до кипіння. Віджати желатин, покласти його в підігріті вершки і розмішати до повного розчинення. Залишити охолоджуватися.

    розчинити желатин у вершках
    розчинити желатин у вершках
  4. Збити міксером сметану з цукром, цедрою і соком.

    збити сметану з цукром, цедрою і соком
    збити сметану з цукром, цедрою і соком
  5. В окремому посуді збити решту вершків у щільну піну. Змішати сметанний соус з вершками з желатином, після чого обережно, без міксера ввести збиті вершки.

    змішати сметанний мус з вершками
    змішати сметанний мус з вершками
  6. Перебрати малину. Дістати з холодильника форму. Викласти частину мусу, на нього шар ягід.

    викласти шар мусу і ягід
    викласти шар мусу і ягід
  7. Закрити рештою мусу, розрівняти поверхню, прикрасити ягодами зверху.

    закрити рештою мусу
    закрити рештою мусу
  8. Поставити в холодильник застигати мінімум на 3 години. Смачного!

    торт готовий
    торт готовий

Оценка 5 / 5 на основе 12187
Домашняя
малина, сметана, сливки
PT45M
PT45M
0

Комментарии

Зая
Зая

выглядит аппетитно, наверное стоит попробывать!!!

малая
малая

Vikusiaaa
Vikusiaaa

надеюсь будет вкусний)

Darinka
Darinka

Не очень люблю такие торты,но в умелых руках даже такой торт будет вкусным.

Катя
Катя

спасибо за рецепт! Сегодня приготовила. Безумно вкусный и нежный получился! Заменив сливки на 20%жирности, торт вышел словно молочное желе. Мои в восторге! Еще раз спасибо)