
Печиво «Мадлен» апельсинове
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить не сложно дешевое блюдо выпекать Французская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Рецептів мадленок - безліч: і лимонні, і шоколадні, і горіхові, і всякі інші, була б фантазія. Я вирішила зробити апельсинові, т.к. обожнюю апельсинову випічку. Боже, які вони були ароматні..!
Пекти їх досить просто, але з невеличкими нюансами. Все-таки печиво бісквітне, а до бісквіту потрібен підхід з душею. Всі нюанси я вам тут опишу, щоб у вас з першого ж разу все вийшло, як треба, і мадленки вийшли ніжні та пухкі.
Теги
апельсин, сливочное масло, яйца
Ингредиенты
- 3 яйця
- 200 г борошна
- 2-3 ч.л. розпушувача
- 130 г вершкового масла
- сік і цедра 1 апельсина
- ваніль
- 4-5 ст.л. цукрової пудри
Приготовление
Масло потрібно розтопити і залишити охолонути до теплого стану.
розтопити масло Яйця теж не повинні бути холодними, а краще - теплими. Для цього кладемо їх у теплу воду. Нагріті яйця збивати з цукровою пудрою хвилин 5-7. Потім додати ваніль, цедру та 2 ст.л. соку.
збити яйця з цукром Борошно просіяти. Почергово невеличкими порціями всипати борошно і вливати тепле (але не гаряче!) масло. Має вийти в 4 етапи. Додати розпушувач. Добре перемішати і дати тісту відпочити хвилин 10-15 (це обов'язково).
додати борошно і масло Форми змастити маслом. Духовку розігріти до 220С. Викласти тісто у форми на 3/4 висоти форми.
викласти тісто у форми Випікати печиво 5 хвилин при 220С. Потім зменшити температуру до 180С і пекти ще 10 хвилин. Печиво готове, коли воно набуло золотистого кольору, і зубочистка виходить з центру сухою.
пекти до готовності А це "Мадлен" у розрізі - пухке і ніжне.
"Мадлен" у розрізі" А що стосується форми, то насправді підійде і будь-яка форма для мафінів. Я сама не витримала пекти лише по 9 печивок за раз і останню порцію спекла в інших формочках. На мій погляд, вийшло навіть гарніше.
печиво готове
Комментарии
Спасибо за понятный рецепт! Попробую сделать! :)