
Паста з гарбузом у вершковому соусі
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить просто блюдо недорогое варить тушить Итальянская кухня детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на каждый день
Пропоную чудовий рецепт! Швидкий у приготуванні, смачний у поїданні і різними дітьми досить шанований.
Для нього підійде практично будь-яка паста. Єдина вимога: всі продукти мають бути якомога кращої якості. Це не та страва, яка стерпить застояні залишки з холодильника. Поганий сир цілком може все зіпсувати, а макарони за 7 гривень і зовсім перетворять вашу страву на клейку кашу.
Але якщо ви не пошкодуєте, результат буде чудовим!
Теги
Ингредиенты
- 250 г сухої пасти
- 500 г м'якоті гарбуза
- 2 цибулини
- 3-4 зубчики часнику
- 125 г твердого сиру (краще Пармезан)
- 1 склянка вершків 22% жирності
- пучок петрушки
- сіль, чорний перець за смаком
- рослинна олія для смаження
Приготовление
Поставити на вогонь воду для пасти.
У сковороду налити олію, нагріти і викласти туди дрібно нарізану цибулю.
обсмажити цибулю Гарбуз натерти і додати до цибулі. Тушкувати 10 хвилин.
додати натертий гарбуз Тим часом, покласти у киплячу воду пасту, посолити і варити до готовності.
Потім додати до овочів роздавлений часник, влити вершки і довести до кипіння. Після чого трохи потримати на маленькому вогні і зняти.
влити вершки Всипати тертий сир і добре перемішати до розчинення сиру.
Сиру не переборщіть! Якщо його буде занадто багато, він склеїть собою всі вершки, і соус перетвориться на грудкувату масу.
додати сир Пасту злити (не промивати!) і змішати з соусом. Додати нарізану петрушку і подавати.
змішати соус з пастою Цю страву можна робити також і з кабачком. Можна додавати в соус інші овочі: наприклад, моркву чи селеру. Зелень теж на ваш смак. Абсолютна свобода для творчості!
страва готова
Комментарии