Рецепт Десерт «Білосніжка» с фото

Десерт «Білосніжка»

Рецепт на 10 порций 30-45 минут готовить не сложно блюдо недорогое охлаждать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Я давно тримала на замітці цей гарний та цікавий десерт, але все руки не доходили. А тут - нагода! На мені солодкий стіл!

Десерт не підвів. Рідня зажадала подавати його і надалі. Єдиний маленький мінус цього десерту - його досить незручно згортати наодинці. Але якщо вам хтось допоможе, то проблем з цим не виникне.

Десерт дуже ніжний і легкий, вишуканий і танучий. І назва така йому дуже підходить.

Теги

творог, шоколад, кокос

Ингредиенты

  • 500 г сиру (чим жирніший, тим краще)
  • 10 г желатину
  • 100 г білого шоколаду
  • 50 г вершкового масла
  • 100 г в'яленої ягоди (вишня, черешня, полуниця і ін.)
  • 100 г кокосової стружки
  • 2 ст. л. цукру

Приготовление

  1. Желатин замочити в половині склянки теплої води.

    желатин замочити
    желатин замочити
  2. Сир розтерти з цукром.

    сир змішати з цукром
    сир змішати з цукром
  3. Шоколад покраяти шматочками і розтопити на водяній бані. Потім додати масло.

    шоколад і масло розтопити
    шоколад і масло розтопити
  4. Желатин прогріти на тій же бані, поки добре не розійдеться. Потім влити його в розтоплений шоколад.

    влити в шоколад желатин
    влити в шоколад желатин
  5. Влити отриману суміш в сир і добре перемішати до однорідної маси.

    змішати сир з шоколадно-желатиновою масою
    змішати сир з шоколадно-желатиновою масою
  6. На аркуш пергаменту насипати кокосову стружку, зверху викласти сирну масу у вигляді прямокутника. Посередині викласти ягоди.

    Залишайте багато місця з боків, інакше при згортанні щось може витекти.

    викласти сир і ягоди на кокосову стружку
    викласти сир і ягоди на кокосову стружку
  7. Підняти краї пергаменту і з'єднати сирну масу так, щоб ягоди опинилися закриті з усіх боків. Потім обережно обгорнути всю конструкцію фольгою і покласти у холодильник мінімум на 3 години.

    Маса спочатку досить рідка, тому працювати потрібно акуратно. Переносити краще на дошці.

    згорнути і покласти на холод
    згорнути і покласти на холод
  8. Перед подачею нарізати коловими шматочками.

    Приємного апетиту!

    нарізати шматочками
    нарізати шматочками
Оценка 5 / 5 на основе 1386
Домашняя
творог, шоколад, кокос
PT45M
PT45M
0

Комментарии

ням-ням
ням-ням

бомбезно:)

Анна
Анна

Детям в 1-3 года нельзя шоколад!!!!!!!

Елизавета
Елизавета

Анна, ой, как страшно ))) В белом шоколаде отсутствует какао-порошок, а соответственно отсутствуют кофеин и теобромин, которые способны оказывать на человека тонизирующее и возбуждающее действие.

Елена
Елена

Елизавет, а вы посмотрите на этот десерт с другой стороны: для детей которые не едят творог вообще это единственный способ им его скормить...