Рецепт Мексиканська кукурудзяна запіканка с фото

Мексиканська кукурудзяна запіканка

Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо запекать Мексиканская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на природу на встречу с друзьями на каждый день

З кукурудзи можна зробити багато простого та цікавого, а головне - смачного. Наприклад, таку запіканочку.
Її дуже швидко і просто готувати, її можна їсти вдома, а можна взяти з собою на пікнік чи на роботу. Тут є простір для фантазії: можете брати будь-які спеції, додавати зелень, експериментувати з сирами. Я напишу базовий рецепт, а ви вже коригуйте, якщо хочете, на свій смак.

Теги

кукуруза, сыр, помидоры

Ингредиенты

  • 2 невеликих помідори
  • банка консервованої кукурудзи
  • 1 ч. л. порошку каррі
  • 4 ст. л. кукурудзяного борошна
  • 125 г твердого сиру
  • 4 яйця
  • сіль, перець

Приготовление

  1. Помідори розрізати навпіл, вийняти насіння і нарізати м'якоть дрібними кубиками.

    нарізати помідори
    нарізати помідори
  2. З кукурудзи злити рідину. Сир натерти на великій тертці.

    Перемішати кукурудзу і помідори, всипати каррі.

    змішати кукурудзу з помідорами
    змішати кукурудзу з помідорами
  3. Додати борошно. Потім сир. Перемішати.

    додати сир і борошно
    додати сир і борошно
  4. Збити яйця, посолити, поперчити. Добре перемішати.

    додати яйця
    додати яйця
  5. Невелику форму для запікання викласти папером для випічки і викласти в неї масу.

    викласти масу у форму
    викласти масу у форму
  6. Випікати близько півгодини при t° 160-170С. Запіканка повинна стати золотистою і пружною.

    запекти
    запекти
  7. Охолодити, вийняти з форми і нарізати трикутничками.

    охолодити і розрізати
    охолодити і розрізати
  8. Їсти її можна як у теплому, так і в холодному вигляді.

    Смачного!

    готово
    готово
Оценка 5 / 5 на основе 2179
Домашняя
кукуруза, сыр, помидоры
PT45M
PT45M
0

Комментарии