
Мексиканська кукурудзяна запіканка
Рецепт на 4 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо запекать Мексиканская кухня детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на природу на встречу с друзьями на каждый день
З кукурудзи можна зробити багато простого та цікавого, а головне - смачного. Наприклад, таку запіканочку.
Її дуже швидко і просто готувати, її можна їсти вдома, а можна взяти з собою на пікнік чи на роботу. Тут є простір для фантазії: можете брати будь-які спеції, додавати зелень, експериментувати з сирами. Я напишу базовий рецепт, а ви вже коригуйте, якщо хочете, на свій смак.
Теги
Ингредиенты
- 2 невеликих помідори
- банка консервованої кукурудзи
- 1 ч. л. порошку каррі
- 4 ст. л. кукурудзяного борошна
- 125 г твердого сиру
- 4 яйця
- сіль, перець
Приготовление
-
Помідори розрізати навпіл, вийняти насіння і нарізати м'якоть дрібними кубиками.
нарізати помідори -
З кукурудзи злити рідину. Сир натерти на великій тертці.
Перемішати кукурудзу і помідори, всипати каррі.
змішати кукурудзу з помідорами -
Додати борошно. Потім сир. Перемішати.
додати сир і борошно -
Збити яйця, посолити, поперчити. Добре перемішати.
додати яйця -
Невелику форму для запікання викласти папером для випічки і викласти в неї масу.
викласти масу у форму -
Випікати близько півгодини при t° 160-170С. Запіканка повинна стати золотистою і пружною.
запекти -
Охолодити, вийняти з форми і нарізати трикутничками.
охолодити і розрізати -
Їсти її можна як у теплому, так і в холодному вигляді.
Смачного!
готово
Комментарии