Курочки по-піратськи
Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое запекать подросткам всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Наступний рецепт, який я хочу вам запропонувати, теж з розряду святкових. Це курячі рулетики з сиром та ізюмом, загорнуті в бекон. Класичне поєднання «куриця - сир - виноград» і тут виявилося на висоті.
Рулетики вкрай прості у приготуванні. Їх можна загорнути звечора, а готувати наступного дня.
Дівчина, яка випустила цей рецепт на простори Інтернету, стверджувала, що стягнула його з одного одеського ресторану, де він називався «Курочки по-піратськи». Сенсу міняти назву я не побачила, тому - зустрічайте.
Теги
Ингредиенты
- 4 півеньки курячих грудок без кісток і шкіри (приблизно 600 г)
- 16-20 смужок бекону (500 г)
- 50 г ізюму
- 150 г будь-якого сиру (у мене була моцарела)
- 4 зубчики часнику
- сіль, перець
- і я ще взяла свіжий шавлій, т.к. він надає курці чудовий аромат!
Приготовление
-
Грудки відбити між шарами харчової плівки (щоб м'ясо не розліталося по кухні), посолити, поперчити.
-
На кожен шматок викласти ізюм (штук по 10-15), брусочок сиру (або можна сир натерти) і кілька листочків шавлію.
-
Загорнути щільними рулетиками.
-
Кожен рулетик загорнути в 4-5 смужок бекону: спочатку в довжину, потім поперек.
-
Викласти у форму для запікання, додати дрібно нарізаний часник.
-
Запікати за t° 200С 20-30 хвилин до золотистої скоринки.
Важливо не перетримати, щоб весь сік не витік і рулети не стали занадто сухими.
-
Подавати гарячими.
Смачного!
Комментарии