
Швидкі мариновані хрусткі огірки
Рецепт на 4 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо мариновать холодильник детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на каждый день
Ласкаво просимо до моєї кулінарної майстерні! Сьогодні я поділюся з вами своїм улюбленим рецептом швидких маринованих хрустких огірків. Це проста і смачна страва стане ідеальним вибором для літнього столу або будь-якої пори року, коли хочеться насолодитися освіжаючою і ароматною закускою. Огірки в цьому рецепті виходять неймовірно соковитими, хрусткими і насиченими смаком. Спробуйте приготувати їх разом зі мною, і запевняю вас, що ваші близькі будуть приємно здивовані цією простою, але чарівною закускою!
Теги
огурцы, уксус, соль, консервация, закрутка, на зиму
Ингредиенты
- Свіжі огірки (краще всього використовувати маленькі огірочки для маринування) - близько 500 грам
- Оцет - 1 столова ложка
- Рослинна олія - 2 столові ложки
- Сіль - 1 столова ложка
- Цукор - 1 столова ложка
- Часник - 2-3 зубчики (за бажанням)
- Зелень петрушки
Приготовление
Підготуйте огірки: ретельно вимийте їх під холодною водою. Відріжте кінці огірків і наріжте їх бажаним розміром (четвертинками або цілими). Потрібно брати невеликі огірки.
Приготуйте маринад: у невеликій мисці змішайте оцет, рослинну олію, сіль та цукор. Додайте часник нарізаний шматочками для аромату і туди ж петрушку.
Покладіть огірки в маринад і обережно перемішайте, щоб усі огірки були добре вкриті маринадом. Поставте їх на деякий час у холодильник (від 30 хвилин до 1 години), щоб огірки просочилися смаком маринаду і стали хрусткими.
Швидкі мариновані хрусткі огірки
Комментарии