Рецепт Полуничне морозиво в домашніх умовах з молока с фото

Полуничне морозиво в домашніх умовах з молока

Рецепт на 8 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо холодильник детям до 1 года детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным на детский праздник на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Літо – час, коли хочеться охолонути і насолодитися свіжими ягодами. Що може бути краще, ніж зробити своє власне ароматне і ніжне полуничне морозиво прямо у себе вдома? Цей простий рецепт дозволить вам створити смачне морозиво на основі свіжих полуничних ягід, молока та вершків з ніжним ароматом ванілі. Без зайвих витівок і клопотів, ви отримаєте ніжне, кремове морозиво з натуральним смаком і ароматом літа. Приготуйте це полуничне морозиво в домашніх умовах і порадуйте себе та своїх близьких чарівним десертом, який точно сподобається усім без винятку!

Теги

молоко, сливки, ягоды

Ингредиенты

  • 500 г свіжих полуничних ягід або будь-яких інших (можна також використовувати заморожені ягоди)
  • 1 склянка (250 мл) молока
  • 1 склянка (250 мл) вершків (жирністю від 30% і вище)
  • 150 г цукру (можна регулювати кількість за власним смаком)
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту

Приготовление

  1. Підготуйте полуничні ягоди, промийте їх, приберіть плодоніжки, якщо вони є, та обсушіть паперовим рушником. Якщо ви використовуєте заморожені ягоди, розморозьте їх заздалегідь.

  2. У блендері або міксері змішайте полуничні ягоди, молоко, вершки, цукор та ванільний екстракт. Збивайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

  3. Спробуйте масу на смак і за потреби додайте ще цукру або ванільного екстракту на свій смак.

  4. Закрийте миску з масою плівкою або кришкою і поставте в холодильник на 1-2 години, щоб суміш охолола.

  5. Після охолодження перемішайте масу і перелийте в морозивницю.

  6. Заморожуйте згідно інструкцій вашого пристрою для морозива. Якщо у вас немає морозивниці, то помістіть суміш у контейнер для морозива і відправте у морозильну камеру. Через кожну годину ретельно перемішуйте вміст контейнера, щоб уникнути утворення кристалів льоду і отримати м'якше та однорідніше морозиво.

  7. Коли морозиво достатньо заморожене (зазвичай це займає близько 6-8 годин), воно готове до подачі!

    Полуничне морозиво в домашніх умовах з молока
    Полуничне морозиво в домашніх умовах з молока
Оценка 5 / 5 на основе 13697
Домашняя
молоко, сливки, ягоды
PT240M
PT240M
0

Комментарии