
Полуничне морозиво в домашніх умовах з молока
Рецепт на 8 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо холодильник детям до 1 года детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным на детский праздник на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Літо – час, коли хочеться охолонути і насолодитися свіжими ягодами. Що може бути краще, ніж зробити своє власне ароматне і ніжне полуничне морозиво прямо у себе вдома? Цей простий рецепт дозволить вам створити смачне морозиво на основі свіжих полуничних ягід, молока та вершків з ніжним ароматом ванілі. Без зайвих витівок і клопотів, ви отримаєте ніжне, кремове морозиво з натуральним смаком і ароматом літа. Приготуйте це полуничне морозиво в домашніх умовах і порадуйте себе та своїх близьких чарівним десертом, який точно сподобається усім без винятку!
Теги
Ингредиенты
- 500 г свіжих полуничних ягід або будь-яких інших (можна також використовувати заморожені ягоди)
- 1 склянка (250 мл) молока
- 1 склянка (250 мл) вершків (жирністю від 30% і вище)
- 150 г цукру (можна регулювати кількість за власним смаком)
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
Приготовление
Підготуйте полуничні ягоди, промийте їх, приберіть плодоніжки, якщо вони є, та обсушіть паперовим рушником. Якщо ви використовуєте заморожені ягоди, розморозьте їх заздалегідь.
У блендері або міксері змішайте полуничні ягоди, молоко, вершки, цукор та ванільний екстракт. Збивайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
Спробуйте масу на смак і за потреби додайте ще цукру або ванільного екстракту на свій смак.
Закрийте миску з масою плівкою або кришкою і поставте в холодильник на 1-2 години, щоб суміш охолола.
Після охолодження перемішайте масу і перелийте в морозивницю.
Заморожуйте згідно інструкцій вашого пристрою для морозива. Якщо у вас немає морозивниці, то помістіть суміш у контейнер для морозива і відправте у морозильну камеру. Через кожну годину ретельно перемішуйте вміст контейнера, щоб уникнути утворення кристалів льоду і отримати м'якше та однорідніше морозиво.
Коли морозиво достатньо заморожене (зазвичай це займає близько 6-8 годин), воно готове до подачі!
Полуничне морозиво в домашніх умовах з молока
Комментарии