Медальйони зі свинини в духовці
Рецепт на 3 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо запекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день
Рецепт смачних медальйонів зі свинини в духовці. Це проста страва, яку можна приготувати вдома всього за кілька простих кроків. Вона чудово підійде для сімейного обіду чи вечері.
Теги
Ингредиенты
- 500 г свинини (філе)
- 2 столові ложки рослинної олії
- 2 зубчики часнику, подрібнені
- 1 чайна ложка сушеного розмарину
- 1 чайна ложка сушеного тим'яну
- Сіль за смаком
- Свіжомелений чорний перець за смаком
Приготовление
Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія.
Свинину наріжте на шматочки товщиною приблизно 2 см кожен.
У великій мисці змішайте рослинну олію, часник, розмарин, тим'ян, сіль та перець.
Покладіть шматочки свинини в миску з приправами і добре перемішайте, щоб кожен шматочок був вкритий олією та спеціями.
На деку, встеленому пергаментним папером або фольгою, викладіть медальйони зі свинини в один шар.
Помістіть деко з медальйонами в розігріту духовку і запікайте близько 20-25 хвилин, або поки м'ясо не стане соковитим і гарно пропеченим.
Після готовності медальйонів, дістаньте деко з духовки і дайте їм трохи охолонути перед подачею.
Подавайте медальйони зі свинини гарячими, можна подати з соусом на ваш вибір, картопляним пюре чи свіжими овочами.

Медальйони зі свинини в духовці












Комментарии