Рецепт Медальйони зі свинини в духовці с фото

Медальйони зі свинини в духовці

Рецепт на 3 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо запекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на каждый день

Рецепт смачних медальйонів зі свинини в духовці. Це проста страва, яку можна приготувати вдома всього за кілька простих кроків. Вона чудово підійде для сімейного обіду чи вечері.

Теги

филе свинины, чеснок

Ингредиенты

  • 500 г свинини (філе)
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 чайна ложка сушеного розмарину
  • 1 чайна ложка сушеного тим'яну
  • Сіль за смаком
  • Свіжомелений чорний перець за смаком

Приготовление

  1. Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів Цельсія.

  2. Свинину наріжте на шматочки товщиною приблизно 2 см кожен.

  3. У великій мисці змішайте рослинну олію, часник, розмарин, тим'ян, сіль та перець.

  4. Покладіть шматочки свинини в миску з приправами і добре перемішайте, щоб кожен шматочок був вкритий олією та спеціями.

  5. На деку, встеленому пергаментним папером або фольгою, викладіть медальйони зі свинини в один шар.

  6. Помістіть деко з медальйонами в розігріту духовку і запікайте близько 20-25 хвилин, або поки м'ясо не стане соковитим і гарно пропеченим.

  7. Після готовності медальйонів, дістаньте деко з духовки і дайте їм трохи охолонути перед подачею.

  8. Подавайте медальйони зі свинини гарячими, можна подати з соусом на ваш вибір, картопляним пюре чи свіжими овочами.

    Медальйони зі свинини в духовці
    Медальйони зі свинини в духовці
Оценка 5 / 5 на основе 7619
Домашняя
филе свинины, чеснок
PT45M
PT45M
0

Комментарии