Рецепт Свинина з курагою в тісті с фото

Свинина з курагою в тісті

Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить не сложно дорогое блюдо запекать плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями

Як приємно побалувати себе і гостей на свято смачним м'ясом! Варіантів його приготування безліч. Пропоную приготувати не просто м'ясо, а м'ясо запечене в тісті. А якщо в нього додати тушковану у вині курагу, то це буде просто казка!

Теги

свинина, курага, тесто

Ингредиенты

  • свинина - 1600 г
  • тісто листкове - 400 г
  • курага - 300 г
  • цибуля - 2 шт
  • біле сухе вино - 200 мл
  • яйце - 2 шт
  • сіль
  • перець

Приготовление

  1. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до м'якості. Додати вино, 200 мл води і покласти курагу. Довести до кипіння, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Посолити, поперчити.

  2. М'ясо розрізати на 8 порційних шматків і натерти сіллю та перцем. Обсмажити з 2-х сторін протягом 8 хвилин.

  3. Тісто розрізати на 8 квадратів, кожен шматочок розкатати розміром трохи більше, ніж шматки м'яса. На тісто викласти м'ясо, зверху начинку з кураги.

  4. Акуратно загорнути тісто як конвертик при цьому злегка притискаючи краї.

  5. Змастити конвертики яйцем і відправити в духовку нагріту до 200 на 30-35 хвилин.

  6. Подавати готове м'ясо з легким салатом.

    Свинина з курагою в тісті
    Свинина з курагою в тісті
Оценка 5 / 5 на основе 76
Домашняя
свинина, курага, тесто
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Мария
Мария

Спасибо за рецепт! Очень красиво и вкусно! Уже попробовала вместо свинины курицу, а вместо кураги - ананас. Тоже очень оригинальный вкус!

Harmony
Harmony

Ухты, как интересно! Это ж в такие конвертики можно класть и курицу, и рыбу...мммм! Спасибо, будем экспериментировать!!!

khristya
khristya

ела с ананасом, а вот с курагой не пробывала