
Свинина з курагою в тісті
Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить не сложно дорогое блюдо запекать плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями
Як приємно побалувати себе і гостей на свято смачним м'ясом! Варіантів його приготування безліч. Пропоную приготувати не просто м'ясо, а м'ясо запечене в тісті. А якщо в нього додати тушковану у вині курагу, то це буде просто казка!
Теги
Ингредиенты
- свинина - 1600 г
- тісто листкове - 400 г
- курага - 300 г
- цибуля - 2 шт
- біле сухе вино - 200 мл
- яйце - 2 шт
- сіль
- перець
Приготовление
Цибулю дрібно порізати і обсмажити до м'якості. Додати вино, 200 мл води і покласти курагу. Довести до кипіння, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Посолити, поперчити.
М'ясо розрізати на 8 порційних шматків і натерти сіллю та перцем. Обсмажити з 2-х сторін протягом 8 хвилин.
Тісто розрізати на 8 квадратів, кожен шматочок розкатати розміром трохи більше, ніж шматки м'яса. На тісто викласти м'ясо, зверху начинку з кураги.
Акуратно загорнути тісто як конвертик при цьому злегка притискаючи краї.
Змастити конвертики яйцем і відправити в духовку нагріту до 200 на 30-35 хвилин.
Подавати готове м'ясо з легким салатом.
Свинина з курагою в тісті
Комментарии
Спасибо за рецепт! Очень красиво и вкусно! Уже попробовала вместо свинины курицу, а вместо кураги - ананас. Тоже очень оригинальный вкус!
Ухты, как интересно! Это ж в такие конвертики можно класть и курицу, и рыбу...мммм! Спасибо, будем экспериментировать!!!