
Торт «Червоний оксамит»
Рецепт на 8 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Для багатьох торт «Червоний оксамит» - це ідеальне поєднання вишуканості, смаку та апетитного зовнішнього вигляду. Цей торт вважається класикою американської кухні і має безліч шанувальників по всьому світу. Якщо ви хочете спробувати свої сили у приготуванні цього дивовижного десерту, то я поділюся з вами рецептом торта «Червоний оксамит». Цей торт вражає своїм насиченим червоним кольором і ніжним смаком, який приємно збалансований між солодкістю та кислинкою. Чи то святкова вечеря, день народження або просто бажання порадувати себе і близьких, торт «Червоний оксамит» завжди буде надійним вибором, який точно запам'ятається і залишить приємне післясмак. Давайте приступимо до приготування цього вражаючого десерту!
Теги
Ингредиенты
- 2 1/2 склянки борошна
- 1 1/2 склянки цукру
- 1 склянка молока
- 2 яйця
- 1 склянка олії
- 1 столова ложка какао-порошку
- 1 столова ложка барвника червоного кольору (рідкий або порошковий)
- 1 столова ложка оцту
- 1 чайна ложка соди
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
Для крему:
- 1 пачка вершкового сиру (225 г)
- 1/2 склянки масла
- 3 1/2 склянки цукрової пудри
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
- 1 столова ложка молока
Приготовление
Розігрійте духовку до 180 градусів. Підготуйте дві форми діаметром 22 см, змастіть їх маслом або вкрийте папером для випічки.
У великій мисці змішайте борошно, цукор і какао-порошок.
В іншій мисці змішайте молоко, яйця, олію, барвник червоного кольору, оцет, соду і ванільний екстракт. Влийте цю суміш у миску з борошном і ретельно перемішайте до однорідної маси.
Розділіть тісто порівну між двома формами і випікайте в духовці приблизно 25-30 хвилин, поки вставлений в центр зубочистка не виходить сухим.
Залиште торти охолонути у формах на решітці протягом 10 хвилин, потім вийміть їх з форм і повністю охолодіть на решітці.
Для крему у великій мисці змішайте вершковий сир і масло, використовуючи міксер на середній швидкості, поки не вийде однорідна маса. Поступово додавайте цукрову пудру і ванільний екстракт, продовжуючи збивати на середній швидкості. Додайте молоко і продовжуйте збивати, поки крем не стане гладким і кремоподібним.
Розріжте кожен корж на кілька частин, отримавши чотири плоскі кола. Починайте збірку торта, викладаючи крем на перший круг і розподіляючи його рівномірно по поверхні. Повторюйте цей процес з наступними кругами, поки не дійдете до верхнього шару коржа.
Після того, як торт зібраний, нанесіть тонкий шар крему по всій поверхні і боках торта. Це називається крихтами, і вони допоможуть прикріпити крем до торта. Залишки крему використовуйте для декорування торта на свій смак.
Прикрасьте торт ягодами або шоколадними крихтами, крихтами від торта, щоб надати йому ще більше смаку і краси.
Комментарии