Рецепт Торт «Червоний оксамит» с фото

Торт «Червоний оксамит»

Рецепт на 8 порций до 30 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Для багатьох торт «Червоний оксамит» - це ідеальне поєднання вишуканості, смаку та апетитного зовнішнього вигляду. Цей торт вважається класикою американської кухні і має безліч шанувальників по всьому світу. Якщо ви хочете спробувати свої сили у приготуванні цього дивовижного десерту, то я поділюся з вами рецептом торта «Червоний оксамит». Цей торт вражає своїм насиченим червоним кольором і ніжним смаком, який приємно збалансований між солодкістю та кислинкою. Чи то святкова вечеря, день народження або просто бажання порадувати себе і близьких, торт «Червоний оксамит» завжди буде надійним вибором, який точно запам'ятається і залишить приємне післясмак. Давайте приступимо до приготування цього вражаючого десерту!

Теги

мука, сыр, какао, яйца

Ингредиенты

  • 2 1/2 склянки борошна
  • 1 1/2 склянки цукру
  • 1 склянка молока
  • 2 яйця
  • 1 склянка олії
  • 1 столова ложка какао-порошку
  • 1 столова ложка барвника червоного кольору (рідкий або порошковий)
  • 1 столова ложка оцту
  • 1 чайна ложка соди
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту

Для крему:

  • 1 пачка вершкового сиру (225 г)
  • 1/2 склянки масла
  • 3 1/2 склянки цукрової пудри
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • 1 столова ложка молока

Приготовление

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Підготуйте дві форми діаметром 22 см, змастіть їх маслом або вкрийте папером для випічки.

  2. У великій мисці змішайте борошно, цукор і какао-порошок.

  3. В іншій мисці змішайте молоко, яйця, олію, барвник червоного кольору, оцет, соду і ванільний екстракт. Влийте цю суміш у миску з борошном і ретельно перемішайте до однорідної маси.

  4. Розділіть тісто порівну між двома формами і випікайте в духовці приблизно 25-30 хвилин, поки вставлений в центр зубочистка не виходить сухим.

  5. Залиште торти охолонути у формах на решітці протягом 10 хвилин, потім вийміть їх з форм і повністю охолодіть на решітці.

  6. Для крему у великій мисці змішайте вершковий сир і масло, використовуючи міксер на середній швидкості, поки не вийде однорідна маса. Поступово додавайте цукрову пудру і ванільний екстракт, продовжуючи збивати на середній швидкості. Додайте молоко і продовжуйте збивати, поки крем не стане гладким і кремоподібним.

  7. Розріжте кожен корж на кілька частин, отримавши чотири плоскі кола. Починайте збірку торта, викладаючи крем на перший круг і розподіляючи його рівномірно по поверхні. Повторюйте цей процес з наступними кругами, поки не дійдете до верхнього шару коржа.

  8. Після того, як торт зібраний, нанесіть тонкий шар крему по всій поверхні і боках торта. Це називається крихтами, і вони допоможуть прикріпити крем до торта. Залишки крему використовуйте для декорування торта на свій смак.

  9. Прикрасьте торт ягодами або шоколадними крихтами, крихтами від торта, щоб надати йому ще більше смаку і краси.

Оценка 5 / 5 на основе 12568
Домашняя
мука, сыр, какао, яйца
PT30M
PT30M
0

Комментарии