Рецепт Кабачки по-корейськи (зі смаком грибів) с фото

Кабачки по-корейськи (зі смаком грибів)

Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита подросткам всем остальным на каждый день

Кабачки по-корейськи - це навіть звучить вже смачно. І повірте, так воно і є. Кабачки за цим рецептом виходять в міру гострими і пікантними і дуже за смаком нагадують мариновані гриби, хоча їх в рецепті немає й згадки. Готуються вони дуже просто і не вимагають тривалого маринування. При цьому вони можуть виступати як окремою стравою так і доповненням до гарніру. Дуже вдалий рецепт, обов'язково варто спробувати!

Теги

кабачок, соевый соус, паприка

Ингредиенты

  • кабачок - 1 шт
  • паприка - 1 ч л
  • борошно - 1 ст л
  • гірчиця - 1 ч л
  • соєвий соус - 1 ст л
  • часник - 1 зубчик
  • сіль - 1/2 ч л
  • приправа для шашлику - 1 ст л
  • кріп - 3 гілочки
  • олія рослинна для смаження

Дивіться також:

Смажені кабачки в соєво-часниковому соусі

Кабачки в клярі з сирною начинкою і часниковим соусом

Запечені кабачки з печерицями і сиром

Запечені кабачки: літній варіант

Запечені кабачки під сметенною заливкою

Приготовление

  1. Готуємо продукти для кабачків по-корейськи. Кабачок необхідно промити та очистити від шкірки.

    Інгредієнти для кабачків по-корейськи (зі смаком грибів)
    Інгредієнти для кабачків по-корейськи (зі смаком грибів)
  2. Кабачки нарізаємо невеличкими смужечками.

    Нарізаємо кабачки
    Нарізаємо кабачки
  3. У глибоку миску викладаємо нарізані кабачки, додаємо туди 1 ст л борошна та 1 ч л паприки.

    Кабачки, борошно та паприка
    Кабачки, борошно та паприка
  4. Добре перемішуємо весь вміст миски ложкою. Необхідно щоб борошно і паприка рівномірно розподілилися по кабачках.

    Перемішуємо кабачки з борошном і паприкою
    Перемішуємо кабачки з борошном і паприкою
  5. У розігріту сковоріду додаємо рослинну олію та викладаємо кабачки. Смажимо до золотистого кольору, постійно помішуємо.

    Смажимо кабачки
    Смажимо кабачки
  6. В окремій мисці змішуємо 1 столову ложку соєвого соусу, 1 чайну ложку гірчиці, 1 столову ложку приправи для шашлику та 1/2 чайної ложки солі. Кріп дрібно нарізаємо і теж відправляємо в соус. Зубчик часнику пропускаємо через прес та додаємо в миску. Все ретельно перемішуємо.

    Готуємо соус
    Готуємо соус
  7. Викладаємо в соус ще гарячі обсмажені кабачки. Перемішуємо.

    У соус додаємо кабачки
    У соус додаємо кабачки
  8. За бажанням в цю страву можна додати кунжут.

    Кабачки по-корейськи (зі смаком грибів)
    Кабачки по-корейськи (зі смаком грибів)
Оценка 5 / 5 на основе 10448
Домашняя
кабачок, соевый соус, паприка
PT30M
PT30M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии