Кабачки по-корейськи (зі смаком грибів)
Рецепт на 10 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо жарить плита подросткам всем остальным на каждый день
Кабачки по-корейськи - це навіть звучить вже смачно. І повірте, так воно і є. Кабачки за цим рецептом виходять в міру гострими і пікантними і дуже за смаком нагадують мариновані гриби, хоча їх в рецепті немає й згадки. Готуються вони дуже просто і не вимагають тривалого маринування. При цьому вони можуть виступати як окремою стравою так і доповненням до гарніру. Дуже вдалий рецепт, обов'язково варто спробувати!
Теги
Ингредиенты
- кабачок - 1 шт
- паприка - 1 ч л
- борошно - 1 ст л
- гірчиця - 1 ч л
- соєвий соус - 1 ст л
- часник - 1 зубчик
- сіль - 1/2 ч л
- приправа для шашлику - 1 ст л
- кріп - 3 гілочки
- олія рослинна для смаження
Дивіться також:
Смажені кабачки в соєво-часниковому соусі
Кабачки в клярі з сирною начинкою і часниковим соусом
Запечені кабачки з печерицями і сиром
Приготовление
-
Готуємо продукти для кабачків по-корейськи. Кабачок необхідно промити та очистити від шкірки.
Інгредієнти для кабачків по-корейськи (зі смаком грибів) -
Кабачки нарізаємо невеличкими смужечками.
Нарізаємо кабачки -
У глибоку миску викладаємо нарізані кабачки, додаємо туди 1 ст л борошна та 1 ч л паприки.
Кабачки, борошно та паприка -
Добре перемішуємо весь вміст миски ложкою. Необхідно щоб борошно і паприка рівномірно розподілилися по кабачках.
Перемішуємо кабачки з борошном і паприкою -
У розігріту сковоріду додаємо рослинну олію та викладаємо кабачки. Смажимо до золотистого кольору, постійно помішуємо.
Смажимо кабачки -
В окремій мисці змішуємо 1 столову ложку соєвого соусу, 1 чайну ложку гірчиці, 1 столову ложку приправи для шашлику та 1/2 чайної ложки солі. Кріп дрібно нарізаємо і теж відправляємо в соус. Зубчик часнику пропускаємо через прес та додаємо в миску. Все ретельно перемішуємо.
Готуємо соус -
Викладаємо в соус ще гарячі обсмажені кабачки. Перемішуємо.
У соус додаємо кабачки -
За бажанням в цю страву можна додати кунжут.
Кабачки по-корейськи (зі смаком грибів)
Комментарии