Рецепт Кокосово-персиковий десерт (без випічки) с фото

Кокосово-персиковий десерт (без випічки)

Рецепт на 12 порций более 120 минут готовить просто блюдо недорогое охлаждать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на праздник на встречу с друзьями на каждый день

Ще один рецепт десерту, який чудово рятує в спеку. Мінімум доступних продуктів і часу на приготування, трішки терпіння поки він буде застигати в холодильнику - і на виході ви отримаєте дуже ніжний і смачний десерт, що нагадує своїм смаком чізкейк.

Теги

творог, желе, сливки

Ингредиенты

Для основи

  • кокосова стружка - 130 г
  • вершкове масло - 50 г
  • цукор - 40 г

Для кремового шару

  • сир кисломолочний (жирністю >= 9%) - 400 г
  • желе персикове - 180 г (2 упаковки)
  • вершки 33% - 150 г
  • вода окроп - 500 мл

* сир можна замінити на будь-який вершковий сир

* желе можна взяти будь-яке, але з персиковим смаком, на мою думку, виходить найсмачніше

Приготовление

  1. Підготовляємо продукти для десерту. Вершки дістаємо з холодильника безпосередньо перед збиванням, так вони краще і швидше зіб'ються в пишну масу. Якщо замість сиру взяти вершковий сир, то його пропускати через блендер додатково не потрібно.

    Продукти для кокосово-персикового десерту без випічки
    Продукти для кокосово-персикового десерту без випічки
  2. Перш за все займемося желе. Для цього в окрему глибоку миску необхідно висипати 180 г желе і залити його окропом (500 мл). Ретельно перемішуємо щоб не залишилося грудочок. Відставляємо його вбік, нехай трохи охолоне.

    Заливаємо желе окропом
    Заливаємо желе окропом
  3. Займемося приготуванням кокосової основи. В розігріту сковоріду кладемо 50 г вершкового масла, 40 г цукру і 130 г кокосової стружки. Довго смажити нічого не потрібно, наше завдання розчинити масло і змішати його зі стружкою.

    Змішуємо масло з кокосовою стружкою на сковорідці
    Змішуємо масло з кокосовою стружкою на сковорідці
  4. Підготуємо форму, в якій буде застигати наш десерт. Дно форми застилаємо пергаментним папером, а боки викладаємо фільє або вафельними стоншеними коржами. На дно форми викладаємо половину кокосової стружки. Добре вирівнюємо лопаткою, злегка утрамбовуємо. Відправляємо форму в холодильник на 5-10 хвилин.

    Викладаємо кокосову основу
    Викладаємо кокосову основу
  5. Оскільки в даному рецепті я використовую сир, то його необхідно переблендерити.

    Блендеримо сир
    Блендеримо сир
  6. Вже охолоджене желе додаємо в миску з сиром і збиваємо міксером на низьких обертах до однорідного стану, на це піде приблизно 3-4 хвилини.

    Змішуємо желе з сиром
    Змішуємо желе з сиром
  7. Охолоджені вершки збиваємо вузькою високою посудиною до гострих піків.

    Збиваємо вершки
    Збиваємо вершки
  8. Акуратно лопаткою відправляємо збиті вершки в сирну масу і ще раз добре збиваємо міксером на низьких обертах до однорідного стану.

    Додаємо вершки
    Додаємо вершки
  9. Дістаємо форму з кокосовою основою з холодильника і виливаємо в неї отриману сирно-персикову масу.

    Виливаємо у форму
    Виливаємо у форму
  10. Зверху викладаємо решту частину кокосової стружки і відправляємо наш десерт в холодильник на ніч.

    Посипаємо кокосовою стружкою
    Посипаємо кокосовою стружкою
  11. Завдяки желе у складі сиру, десерт чудово тримає форму і дуже легко нарізається. Якщо взяти форму діаметром поменше, то десерт вийде набагато вищим і буде виглядати ще ефектніше.

    Готовий кокосово-персиковий десерт (без випічки)
    Готовий кокосово-персиковий десерт (без випічки)
  12. Такий десерт дуже нагадує за смаком чізкейк, тільки готується набагато швидше і простіше.

    Кокосово-персиковий десерт (без випічки)
    Кокосово-персиковий десерт (без випічки)
Оценка 5 / 5 на основе 13445
Домашняя
творог, желе, сливки
PT240M
PT240M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии