Рецепт Ягідний десерт с фото

Ягідний десерт

Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным худеющим к Новому Году на детский праздник на романтический ужин на фуршет

Чим добрі ягоди, так це тим, що їх легко можна міксувати одна з одною і завжди отримувати новий, яскравий смак. Приготувати ягідний десерт простіше простого, головне мати під рукою будь-які ягоди та трохи вершків.

Теги

клубника, черника, сливки

Ингредиенты

  • чорниця - 100 г
  • полуниця - 100 г
  • цукрова пудра - 1 ст. л.
  • вершки 33% - 100 г

Для прикраси

  • шоколад (або стружка) - 10 г

Приготовление

  1. Підготовляємо продукти для нашого десерту. Ягоди миємо та даємо їм підсохнути. Ягоди підійдуть абсолютно будь-які, орієнтуйтеся на сезон і свій смак.

    Продукти для десерту
    Продукти для десерту
  2. Ягоди складаємо в креманку шарами. Я на дно поклала чорницю, а зверху полуницю. Охолоджені вершки (важливо брати вершки не менше 33%) збиваємо з 1 столовою ложкою цукрової пудри. Якщо ви любите десерти солодші, то цукрової пудри можна взяти більше. Вершки збиваємо кілька хвилин до загусання.

    Викладаємо ягоди в креманку
    Викладаємо ягоди в креманку
  3. Викладаємо збиті вершки зверху ягід. Весь наш десерт готовий.

    Для красивішого подання можна ще натерти трохи шоколаду.

    Краще за все ласувати таким десертом відразу ж. В крайньому випадку залишити в холодильнику на 1-2 години, але не більше, так як ягоди пустять сік.

    Ягідний десерт
    Ягідний десерт
Оценка 5 / 5 на основе 13393
Домашняя
клубника, черника, сливки
PT30M
PT30M
0

Комментарии