
Ягідний десерт
Рецепт на 2 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо охлаждать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным худеющим к Новому Году на детский праздник на романтический ужин на фуршет
Чим добрі ягоди, так це тим, що їх легко можна міксувати одна з одною і завжди отримувати новий, яскравий смак. Приготувати ягідний десерт простіше простого, головне мати під рукою будь-які ягоди та трохи вершків.
Теги
Ингредиенты
- чорниця - 100 г
- полуниця - 100 г
- цукрова пудра - 1 ст. л.
- вершки 33% - 100 г
Для прикраси
- шоколад (або стружка) - 10 г
Приготовление
-
Підготовляємо продукти для нашого десерту. Ягоди миємо та даємо їм підсохнути. Ягоди підійдуть абсолютно будь-які, орієнтуйтеся на сезон і свій смак.
Продукти для десерту -
Ягоди складаємо в креманку шарами. Я на дно поклала чорницю, а зверху полуницю. Охолоджені вершки (важливо брати вершки не менше 33%) збиваємо з 1 столовою ложкою цукрової пудри. Якщо ви любите десерти солодші, то цукрової пудри можна взяти більше. Вершки збиваємо кілька хвилин до загусання.
Викладаємо ягоди в креманку -
Викладаємо збиті вершки зверху ягід. Весь наш десерт готовий.
Для красивішого подання можна ще натерти трохи шоколаду.
Краще за все ласувати таким десертом відразу ж. В крайньому випадку залишити в холодильнику на 1-2 години, але не більше, так як ягоди пустять сік.
Ягідний десерт
Комментарии