Шоколадно-глазуровані сирки
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно дешевое блюдо замораживать микроволновая печь холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на фуршет на каждый день
Шоколадні сирки - це божевільно смачний десерт, який більшість з нас купує в магазинах. Але мало хто знає, що зробити їх в домашніх умовах простіше простого. Цей десерт віднімає мінімум часу і готується з доступних підручних продуктів, а результат перевершує всі очікування! Діти оцінять ці ласощі в першу чергу.
Теги
Ингредиенты
- творог - 250-300 г
- вершкове масло - 40 г
- ванільний цукор - 5 г
- цукрова пудра - 50 г
- рослинна олія - 30 г
- шоколад - 200 г
- джем - 100 г
Приготовление
-
Підготовляємо всі необхідні продукти для шоколадних сирків. Масло дістаємо з холодильника заздалегідь, воно має бути кімнатної температури.
Інгредієнти для шоколадних сирків -
Перш за все беремо посуд для мікрохвильовки і ламаємо в нього шоколад. Нам необхідно його розтопити в мікрохвильовці.
Поламаний шоколад -
Відправляємо шоколад у мікрохвильовку на 2 хвилини. Розтопити шоколад можна і на водяній бані.
Шоколад у мікрохвильовці -
Перемішуємо розтоплений шоколад до однорідного стану.
Перемішуємо шоколад -
Додаємо у ще теплий шоколад 30 г соняшникової олії (без запаху). Добре перемішуємо.
Додаємо соняшникову олію -
Наливаємо по 1 чайній ложці шоколаду у формочку і розмазуємо пензликом по стінках.
Розмазуємо шоколад по стінках -
Нехай вас не збентежить, що виходить занадто тонкий шар, ми потім додамо ще один. Після цього відправляємо формочку в морозильну камеру на 15 хвилин.
Форма з шоколадом -
Через 15 хвилин дістаємо формочку з морозилки і змащуємо всі стінки ще одним шаром шоколаду. Знову відправляємо форму в морозилку на 2-3 хвилини. Другий шар застигає набагато швидше.
Другий шар шоколаду наносимо на форму -
Поки застигає наш шоколад у морозилці, приготуємо творіг.
Творіг -
Додаємо у творіг 40 г розм'якшеного вершкового масла і збиваємо.
Додаємо масло -
Збиваємо творіг з маслом блендером.
Збиваємо блендером -
Додаємо ванільний цукор - 5 г.
Додаємо ванільний цукор -
Висипаємо 50 г цукрової пудри. Кількість цукрової пудри залежить від того, наскільки ви любите солодке. Регулюйте її кількість за своїм смаком.
Додаємо цукрову пудру -
Ще раз все добре збиваємо блендером. Чим ретельніше ми будемо збивати, тим ніжнішою буде консистенція творогу.
Збиваємо ще раз -
Для зручності та спрощення процесу викладаємо творожну масу в кондитерський мішок.
Викладаємо творожну масу в кондитерський мішок -
Видавлюємо творожну масу у формочки з шоколадом.
Заповнюємо форму творожною масою -
Заповнюємо творогом форму рівно наполовину. Залишаємо місце для джему.
Заповнюємо форму творогом -
Тепер видавлюємо трохи джему поверх творогу. Можна зробити сирки з різним смаком залежно від того, який джем ви будете використовувати.
Заливаємо джемом -
Після джему знову беремо кондитерський мішок і заповнюємо творогом форму до верху.
Другий шар творогу -
Необхідно залишити місце для верхнього шару шоколаду.
Ще один шар творогу -
Останній штрих - ще один шар шоколаду. Ретельно заповнюємо всі порожнечі та нерівності. Відправляємо наші шоколадні сирки в морозилку ще як мінімум на 15 хвилин.
Верхній шоколадний шар сирків -
Через 15 хвилин сирки вже чудово відстають від форми і готові до вживання.
Виймаємо сирок з форми -
Зберігати шоколадні сирки в холодильнику можна близько тижня, а в морозилці до двох місяців.
Шоколадні сирки в тарілці -
Ось як виглядає шоколадно-глазурований сирок у розрізі. Апетитно!
Шоколадно-глазуровані сирки
Комментарии