Рецепт Шоколадно-глазуровані сирки с фото

Шоколадно-глазуровані сирки

Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно дешевое блюдо замораживать микроволновая печь холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на фуршет на каждый день

Шоколадні сирки - це божевільно смачний десерт, який більшість з нас купує в магазинах. Але мало хто знає, що зробити їх в домашніх умовах простіше простого. Цей десерт віднімає мінімум часу і готується з доступних підручних продуктів, а результат перевершує всі очікування! Діти оцінять ці ласощі в першу чергу.

Теги

шоколад, творог, джем

Ингредиенты

  • творог - 250-300 г
  • вершкове масло - 40 г
  • ванільний цукор - 5 г
  • цукрова пудра - 50 г
  • рослинна олія - 30 г
  • шоколад - 200 г
  • джем - 100 г

Приготовление

  1. Підготовляємо всі необхідні продукти для шоколадних сирків. Масло дістаємо з холодильника заздалегідь, воно має бути кімнатної температури.

    Інгредієнти для шоколадних сирків
    Інгредієнти для шоколадних сирків
  2. Перш за все беремо посуд для мікрохвильовки і ламаємо в нього шоколад. Нам необхідно його розтопити в мікрохвильовці.

    Поламаний шоколад
    Поламаний шоколад
  3. Відправляємо шоколад у мікрохвильовку на 2 хвилини. Розтопити шоколад можна і на водяній бані.

    Шоколад у мікрохвильовці
    Шоколад у мікрохвильовці
  4. Перемішуємо розтоплений шоколад до однорідного стану.

    Перемішуємо шоколад
    Перемішуємо шоколад
  5. Додаємо у ще теплий шоколад 30 г соняшникової олії (без запаху). Добре перемішуємо.

    Додаємо соняшникову олію
    Додаємо соняшникову олію
  6. Наливаємо по 1 чайній ложці шоколаду у формочку і розмазуємо пензликом по стінках.

    Розмазуємо шоколад по стінках
    Розмазуємо шоколад по стінках
  7. Нехай вас не збентежить, що виходить занадто тонкий шар, ми потім додамо ще один. Після цього відправляємо формочку в морозильну камеру на 15 хвилин.

    Форма з шоколадом
    Форма з шоколадом
  8. Через 15 хвилин дістаємо формочку з морозилки і змащуємо всі стінки ще одним шаром шоколаду. Знову відправляємо форму в морозилку на 2-3 хвилини. Другий шар застигає набагато швидше.

    Другий шар шоколаду наносимо на форму
    Другий шар шоколаду наносимо на форму
  9. Поки застигає наш шоколад у морозилці, приготуємо творіг.

    Творіг
    Творіг
  10. Додаємо у творіг 40 г розм'якшеного вершкового масла і збиваємо.

    Додаємо масло
    Додаємо масло
  11. Збиваємо творіг з маслом блендером.

    Збиваємо блендером
    Збиваємо блендером
  12. Додаємо ванільний цукор - 5 г.

    Додаємо ванільний цукор
    Додаємо ванільний цукор
  13. Висипаємо 50 г цукрової пудри. Кількість цукрової пудри залежить від того, наскільки ви любите солодке. Регулюйте її кількість за своїм смаком.

    Додаємо цукрову пудру
    Додаємо цукрову пудру
  14. Ще раз все добре збиваємо блендером. Чим ретельніше ми будемо збивати, тим ніжнішою буде консистенція творогу.

    Збиваємо ще раз
    Збиваємо ще раз
  15. Для зручності та спрощення процесу викладаємо творожну масу в кондитерський мішок.

    Викладаємо творожну масу в кондитерський мішок
    Викладаємо творожну масу в кондитерський мішок
  16. Видавлюємо творожну масу у формочки з шоколадом.

    Заповнюємо форму творожною масою
    Заповнюємо форму творожною масою
  17. Заповнюємо творогом форму рівно наполовину. Залишаємо місце для джему.

    Заповнюємо форму творогом
    Заповнюємо форму творогом
  18. Тепер видавлюємо трохи джему поверх творогу. Можна зробити сирки з різним смаком залежно від того, який джем ви будете використовувати.

    Заливаємо джемом
    Заливаємо джемом
  19. Після джему знову беремо кондитерський мішок і заповнюємо творогом форму до верху.

    Другий шар творогу
    Другий шар творогу
  20. Необхідно залишити місце для верхнього шару шоколаду.

    Ще один шар творогу
    Ще один шар творогу
  21. Останній штрих - ще один шар шоколаду. Ретельно заповнюємо всі порожнечі та нерівності. Відправляємо наші шоколадні сирки в морозилку ще як мінімум на 15 хвилин.

    Верхній шоколадний шар сирків
    Верхній шоколадний шар сирків
  22. Через 15 хвилин сирки вже чудово відстають від форми і готові до вживання.

    Виймаємо сирок з форми
    Виймаємо сирок з форми
  23. Зберігати шоколадні сирки в холодильнику можна близько тижня, а в морозилці до двох місяців.

    Шоколадні сирки в тарілці
    Шоколадні сирки в тарілці
  24. Ось як виглядає шоколадно-глазурований сирок у розрізі. Апетитно!

    Шоколадно-глазуровані сирки
    Шоколадно-глазуровані сирки
Оценка 5 / 5 на основе 13391
Домашняя
шоколад, творог, джем
PT45M
PT45M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии