
Желейні цукерки-ведмедики
Рецепт на 25 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо охлаждать соковыжималка детям старше 3 лет всем остальным на детский праздник на каждый день
Усі діти обожнюють желейні цукерки. Але те, що продається в магазинах - дуже сумнівні ласощі, тому пропоную зробити ці смаколики самим, в домашніх умовах.
Теги
апкльсиновый сок, сахар, лимонная кислота
Ингредиенты
- натуральний сік апельсина - 100 мл
- цукор - 1 ст.л.
- щіпка лимонної кислоти
- желатин - 10 г
Приготовление
Необхідні нам продукти:
Інгредієнти для цукерок Перш за все видавлюємо сік з апельсина. Робимо це будь-яким зручним вам способом. Додаємо в нього цукор.
Додаємо цукор Потім кладемо всі інші інгредієнти - лимонну кислоту, желатин, ставимо на повільний вогонь, постійно помішуючи.
Додаємо решту інгредієнтів Як тільки желатин і цукор розтануть вимикаємо газ і розливаємо наш сироп по формочках.
Розливаємо сироп по формах Відправляємо форми в морозилку охолоджуватися хвилин на 30.
Відправляємо форми в морозилку Ось як виглядають наші желейки. У них є один істотний мінус - вони дуже швидко з'їдаються, тому необхідно робити подвійну або навіть потрійну порцію.
Желейні цукерки (ведмедики)
Комментарии