Рецепт Торт «Снікерс» с фото

Торт «Снікерс»

Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Дуже смачний і легкий у приготуванні торт. Якщо вам хочеться трішки похрустіти, то цей торт варто одразу після промазки ставити в холодильник. Якщо ж віддаєте перевагу добре просоченій згущеним молоком текстурі, то йому потрібно дати кілька годин постояти при кімнатній температурі. Але в будь-якому випадку, смак вас порадує!

Теги

орехи, сгущенка, мука

Ингредиенты

Тісто:

  • борошно - 100 г
  • какао порошок - 20 г
  • розпушувач - 10 г
  • яйця - 4 шт
  • цукор - 150 г
  • ванілін

Начинка:

  • крекер вершковий - 200 г
  • сметана 20% - 200 г
  • згущене молоко - 1 банка
  • арахіс (або інший горіх) - 200 г

Приготовление

  1. Необхідні інгредієнти:

    Необхідні інгредієнти
    Необхідні інгредієнти
  2. Перш за все беремо миску, збиваємо яйця з цукром і ваніліном.

    Збиваємо яйця з цукром
    Збиваємо яйця з цукром
  3. Паралельно готуємо форму, застеляємо її пергаментом і змащуємо вершковим маслом.

    Готуємо форму
    Готуємо форму
  4. В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач.

    Змішуємо сухі інгредієнти
    Змішуємо сухі інгредієнти
  5. Просіюємо сухі інгредієнти в яєчну суміш.

    Змішуємо суху і мокру суміш
    Змішуємо суху і мокру суміш
  6. Тісто добре вимішуємо лопаткою і відправляємо випікатися в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.

    Тісто готове до випікання
    Тісто готове до випікання
  7. В окремій мисці змішуємо сметану і згущене молоко. Збиваємо.

    Змішуємо згущене молоко і сметану
    Змішуємо згущене молоко і сметану
  8. В окрему мисочку кришимо крекер.

    Ламаємо крекер
    Ламаємо крекер
  9. Збите згущене молоко зі сметаною. Додаємо в нього горіхи.

    Додаємо горіхи в крем
    Додаємо горіхи в крем
  10. Змішуємо згущене молоко з крекерами і горіхами.

    Змішуємо з крекерами
    Змішуємо з крекерами
  11. Готовий бісквіт залишаємо охолонути. Потім розрізаємо на дві частини.

    Охолоджуємо бісквіт
    Охолоджуємо бісквіт
  12. Кожен корж щедро намазуємо крекерами з горіхами та згущеним молоком.

    Промазуємо кремом кожен корж
    Промазуємо кремом кожен корж
  13. Ось як виглядає торт у розрізі.

    Торт у розрізі
    Торт у розрізі
  14. Зверху цей торт краще за все полити шоколадним ганашем (розтоплений шоколад + вершки) або ж глазур'ю з какао.

    Торт
    Торт "Снікерс"
Оценка 5 / 5 на основе 12346
Домашняя
орехи, сгущенка, мука
PT60M
PT60M
0

Комментарии