
Торт «Снікерс»
Рецепт на 8 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Дуже смачний і легкий у приготуванні торт. Якщо вам хочеться трішки похрустіти, то цей торт варто одразу після промазки ставити в холодильник. Якщо ж віддаєте перевагу добре просоченій згущеним молоком текстурі, то йому потрібно дати кілька годин постояти при кімнатній температурі. Але в будь-якому випадку, смак вас порадує!
Теги
Ингредиенты
Тісто:
- борошно - 100 г
- какао порошок - 20 г
- розпушувач - 10 г
- яйця - 4 шт
- цукор - 150 г
- ванілін
Начинка:
- крекер вершковий - 200 г
- сметана 20% - 200 г
- згущене молоко - 1 банка
- арахіс (або інший горіх) - 200 г
Приготовление
Необхідні інгредієнти:
Необхідні інгредієнти Перш за все беремо миску, збиваємо яйця з цукром і ваніліном.
Збиваємо яйця з цукром Паралельно готуємо форму, застеляємо її пергаментом і змащуємо вершковим маслом.
Готуємо форму В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач.
Змішуємо сухі інгредієнти Просіюємо сухі інгредієнти в яєчну суміш.
Змішуємо суху і мокру суміш Тісто добре вимішуємо лопаткою і відправляємо випікатися в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Тісто готове до випікання В окремій мисці змішуємо сметану і згущене молоко. Збиваємо.
Змішуємо згущене молоко і сметану В окрему мисочку кришимо крекер.
Ламаємо крекер Збите згущене молоко зі сметаною. Додаємо в нього горіхи.
Додаємо горіхи в крем Змішуємо згущене молоко з крекерами і горіхами.
Змішуємо з крекерами Готовий бісквіт залишаємо охолонути. Потім розрізаємо на дві частини.
Охолоджуємо бісквіт Кожен корж щедро намазуємо крекерами з горіхами та згущеним молоком.
Промазуємо кремом кожен корж Ось як виглядає торт у розрізі.
Торт у розрізі Зверху цей торт краще за все полити шоколадним ганашем (розтоплений шоколад + вершки) або ж глазур'ю з какао.
Торт "Снікерс"
Комментарии