Рецепт Найсмачніший морквяний торт с фото

Найсмачніший морквяний торт

Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями

Випічка з додаванням моркви - це насамперед злегка вологі коржі з пікантною ноткою. А якщо додати сюди трохи кориці та мускатного горіха, мигдаль, а також ніжнісінький крем зі сметани або крем сиру, то можна отримати торт, який на святковому столі вчинить ефект вибухнулої бомби! Спробуйте!

Теги

морковь, орехи, яйца

Ингредиенты

Коржі

  • Цукор - 1 ст.
  • Рослинна олія - 180 мл
  • Яйце - 2 шт.
  • Борошно - 1 ст.
  • Розпушувач - 1 ч.л.
  • Сода - 0,7 ч.л.
  • Сіль - 1 щіп.
  • Кориця - 0,5 ч.л.
  • Мускатний горіх - 0,5 ч.л.
  • Мелений мигдаль - 0,5 ст.
  • Терта морква - 250 г

Сирний крем

  • Сирковий сир - 500 г
  • Вершкове масло - 100 г
  • Цукрова пудра - 50 г

Приготовление

  1. Відразу зазначу, що з запропонованої кількості продуктів виходить невеликий торт. Для святкового столу, де буде багато гостей порцію потрібно подвоїти, що я і зробила. Але тут всі розрахунки на 1 порцію наводжу. Необхідні інгредієнти:

    Інгредієнти
    Інгредієнти
  2. Спочатку беремо мигдаль (або будь-який інший горіх на ваш смак) і подрібнюємо його.

    Подрібнюємо горіхи
    Подрібнюємо горіхи
  3. Потім натираємо на дрібну тертку моркву. Чим соковитіша морква, тим краще.

    Тремо моркву
    Тремо моркву
  4. У глибоку миску або чашу міксера насипаємо цукор.

    Насипаємо цукор
    Насипаємо цукор
  5. Додаємо до нього рослинну олію без запаху. Збиваємо 2-3 хвилини на високій швидкості.

    Додаємо рослинну олію
    Додаємо рослинну олію
  6. По одному вводимо яйця, збиваємо.

    Додаємо яйця
    Додаємо яйця
  7. В окрему миску просіюємо борошно, додаємо спеції, розпушувач, соду, щіпотку солі. Вмішуємо все це в яєчну суміш.

    Змішуємо сухі інгредієнти
    Змішуємо сухі інгредієнти
  8. Додаємо горіхи.

    Додаємо горіхи
    Додаємо горіхи
  9. В останню чергу кладемо моркву. Консистенція тіста стане трохи рідшою, не лякайтеся, це нормально.

    Додаємо моркву
    Додаємо моркву
  10. Цей торт випікається коржами. Використовуйте будь-яку зручну для вас форму, я брала дно від рознімної форми для випічки, так мені не довелося навіть зважувати і відміряти тісто, я наливала за висотою бортиків, всі коржі вийшли однаковими. Випікаємо при 180 градусах приблизно 15-20 хвилин.

    Випікаємо коржі
    Випікаємо коржі
  11. Крем сюди підходить абсолютно будь-який. Я взяла сметану і збила з цукровою пудрою. Можна взяти крем сир, творог або будь-який інший вологий крем. Збираємо торт, гарненько перемазуючи коржі.

    Прикрашаємо торт на смак
    Прикрашаємо торт на смак
  12. Ось такий смачний морквяний торт вийшов.

    Морквяний торт
    Морквяний торт
Оценка 5 / 5 на основе 12345
Домашняя
морковь, орехи, яйца
PT60M
PT60M
0

Комментарии