
Найсмачніший морквяний торт
Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями
Випічка з додаванням моркви - це насамперед злегка вологі коржі з пікантною ноткою. А якщо додати сюди трохи кориці та мускатного горіха, мигдаль, а також ніжнісінький крем зі сметани або крем сиру, то можна отримати торт, який на святковому столі вчинить ефект вибухнулої бомби! Спробуйте!
Теги
Ингредиенты
Коржі
- Цукор - 1 ст.
- Рослинна олія - 180 мл
- Яйце - 2 шт.
- Борошно - 1 ст.
- Розпушувач - 1 ч.л.
- Сода - 0,7 ч.л.
- Сіль - 1 щіп.
- Кориця - 0,5 ч.л.
- Мускатний горіх - 0,5 ч.л.
- Мелений мигдаль - 0,5 ст.
- Терта морква - 250 г
Сирний крем
- Сирковий сир - 500 г
- Вершкове масло - 100 г
- Цукрова пудра - 50 г
Приготовление
Відразу зазначу, що з запропонованої кількості продуктів виходить невеликий торт. Для святкового столу, де буде багато гостей порцію потрібно подвоїти, що я і зробила. Але тут всі розрахунки на 1 порцію наводжу. Необхідні інгредієнти:
Інгредієнти Спочатку беремо мигдаль (або будь-який інший горіх на ваш смак) і подрібнюємо його.
Подрібнюємо горіхи Потім натираємо на дрібну тертку моркву. Чим соковитіша морква, тим краще.
Тремо моркву У глибоку миску або чашу міксера насипаємо цукор.
Насипаємо цукор Додаємо до нього рослинну олію без запаху. Збиваємо 2-3 хвилини на високій швидкості.
Додаємо рослинну олію По одному вводимо яйця, збиваємо.
Додаємо яйця В окрему миску просіюємо борошно, додаємо спеції, розпушувач, соду, щіпотку солі. Вмішуємо все це в яєчну суміш.
Змішуємо сухі інгредієнти Додаємо горіхи.
Додаємо горіхи В останню чергу кладемо моркву. Консистенція тіста стане трохи рідшою, не лякайтеся, це нормально.
Додаємо моркву Цей торт випікається коржами. Використовуйте будь-яку зручну для вас форму, я брала дно від рознімної форми для випічки, так мені не довелося навіть зважувати і відміряти тісто, я наливала за висотою бортиків, всі коржі вийшли однаковими. Випікаємо при 180 градусах приблизно 15-20 хвилин.
Випікаємо коржі Крем сюди підходить абсолютно будь-який. Я взяла сметану і збила з цукровою пудрою. Можна взяти крем сир, творог або будь-який інший вологий крем. Збираємо торт, гарненько перемазуючи коржі.
Прикрашаємо торт на смак Ось такий смачний морквяний торт вийшов.
Морквяний торт
Комментарии