Рецепт Торт «Їжа Богів» с фото

Торт «Їжа Богів»

Рецепт на 10 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать охлаждать духовка Арабская кухня детям старше 3 лет всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

«Їжа Богів» - це якраз той випадок, коли назва повністю виправдовує себе. Такий торт не соромно подати до святкового столу, повірте, гості його оцінять належно. А якщо врахувати, що нічого складного в його приготуванні немає, то він і зовсім може стати справжньою знахідкою для будь-якої господині!

Теги

яйца, мука, какао

Ингредиенты

Тісто

  • Борошно - 2 скл.
  • Яйця - 2 шт
  • Цукор - 1 скл.
  • Сметана - 0,5 скл.
  • Сода - 0,5 ч.л.

Крем

  • Молоко згущене - 1 банка
  • Масло вершкове - 200 г
  • Какао-порошок - 3 ч.л.
  • Ароматизатор (ваніль, ромова есенція, коньяк) - за смаком
  • Горіхи (будь-які) - 1 скл.

Приготовление

  1. Список наших продуктів.

    Список продуктів
  2. Спочатку беремо яйця та цукор.

    Беремо яйця та цукор
  3. Збиваємо яйця з цукром.

    Збиваємо яйця з цукром
  4. Додаємо сметану. Продовжуємо збивати.

    Додаємо сметану
  5. Додаємо трохи мелених горіхів та ванільний цукор.

    Додаємо горіхи та ванільний цукор
  6. Далі, кладемо просіяне борошно та соду.

    Додаємо борошно та соду
  7. Форму змащуємо маслом та виливаємо тісто. Ставимо у розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 30-40 хвилин.

    Виливаємо тісто у форму
  8. Поки печуться коржі готуємо крем. Беремо розм'якшене вершкове масло, збиваємо.

    Збиваємо масло
  9. Поступово тонкою цівкою вливаємо згущене молоко.

    Вливаємо згущене молоко
  10. Наприкінці додаємо просіяний порошок какао. Ретельно перемішуємо.

    Додаємо какао
  11. Виймаємо наш корж з духовки. Знімаємо знімну частину форми, розрізаємо корж на дві нерівні частини - нижня має бути тонкою, приблизно 1 см.

    Розрізаємо корж
  12. Нижню частину рясно змащуємо кремом та посипаємо горіхами, прямо у формі. Верхню ж частину рвемо на дрібні шматочки, перемішуємо з рештою крему.

    Змащуємо коржі кремом
  13. Одягаємо знімну частину форми назад. Верхню подрібнену частину коржа викладаємо поверх нижньої.

    Викладаємо верхній корж
  14. Ретельно розрівнюємо верхню частину коржа. Відправляємо торт на кілька годин у холодильник.

    Розрівнюємо торт
  15. Дістаємо наш торт через кілька годин і прикрашаємо на власний розсуд.

  16. Ось як виглядає торт у розрізі - дуже ніжний і апетитний!

    Торт у розрізі
  17. Торт «Їжа Богів» готовий!

    Торт
    Торт
Оценка 5 / 5 на основе 12335
Домашняя
яйца, мука, какао
PT120M
PT120M
0

Комментарии