Рецепт Торт без випічки з печивом, сметаною, вершками та згущеним молоком «Рафаелло» с фото

Торт без випічки з печивом, сметаною, вершками та згущеним молоком «Рафаелло»

Рецепт на 8 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое охлаждать без термической обработки всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями

Дуже красивий та смачний торт без особливих затрат часу та сил. Повірте, його зробить навіть дитина!

Теги

печенье, сгущенное молоко, кокос

Ингредиенты

  • печиво галетне (у мене шоколадне) - 450-500 г
  • згущене молоко - 200 г
  • вершки 33% - 200 мл
  • сметанний сир - 150 г
  • цукор - 3 ст. л. (за смаком)

Для кокосового крему:

  • молоко - 400 мл
  • картопляний крохмаль - 4 ст. л. з гіркою
  • цукор - 0,5 склянки
  • масло - 50 г
  • кокосова стружка - 100 + 30 г (для прикраси)
  • ваніль

Приготовление

  1. Продукти для приготування торта без випічки:

    Продукти для торта
    Продукти для торта
  2. У каструльку кладемо цукор.

    Кладемо цукор
    Кладемо цукор
  3. Туди ж просіюємо крохмаль.

    Просіюємо крохмаль
    Просіюємо крохмаль
  4. Тонкою цівкою вливаємо молоко, увесь час помішуємо вінчиком, щоб не було грудочок. Ставимо на вогонь і варимо до перших бульбашок.

    Вливаємо молоко
    Вливаємо молоко
  5. Як тільки крем загус, висипаємо туди кокосову стружку.

    Висипаємо кокосову стружку
    Висипаємо кокосову стружку
  6. Додаємо масло.

    Додаємо масло
    Додаємо масло
  7. Викладаємо наш крем на дно роз'ємної форми.

    Викладаємо крем
    Викладаємо крем
  8. Зверху щільним шаром викладаємо печиво.

    Кладемо печиво
    Кладемо печиво
  9. Зверху змащуємо вареним згущеним молоком. Потім знову шар печива.

    Змащуємо печиво згущеним молоком
    Змащуємо печиво згущеним молоком
  10. Зверху знову наносимо на кокосовий крем.

    Змащуємо кокосовим кремом
    Змащуємо кокосовим кремом
  11. Крем наносимо товстим шаром.

    Крем наносимо товстим шаром
    Крем наносимо товстим шаром
  12. Зверху можна покласти ще один шар печива, а можна обійтися і без нього.

    Ще один шар печива
    Ще один шар печива
  13. Робимо ще один крем: збиваємо вершки з цукром. Можна додати м'який сирковий сир і ванілін.

    Збиваємо вершки з цукром
    Збиваємо вершки з цукром
  14. Змащуємо наш торт збитими вершками.

    Змащуємо торт збитими вершками
    Змащуємо торт збитими вершками
  15. Зверху торт посипаємо кокосовою стружкою.

    Посипаємо зверху кокосовою стружкою
    Посипаємо зверху кокосовою стружкою
  16. Відправляємо наш торт на декілька годин у холодильник, в ідеалі на ніч.

    Виймаємо торт з форми
    Виймаємо торт з форми
  17. Торт у розрізі:

    Торт у розрізі
    Торт у розрізі
  18. Ніжнісінький торт «Рафаелло» готовий!

    Торт без випічки
    Торт без випічки "Рафаелло"
Оценка 5 / 5 на основе 12329
Домашняя
печенье, сгущенное молоко, кокос
PT120M
PT120M
0

Комментарии