Рецепт Торт «Наполеон» с фото

Торт «Наполеон»

Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным к Новому Году на романтический ужин на встречу с друзьями

Існує безліч рецептів і варіантів торта «Наполеон». Проте, цей рецепт підкорив моє серце раз і назавжди, оскільки результат виходить дуже смачним і сім'я просить повторити його «на біс».

Теги

молоко, маргарин, мука

Ингредиенты

  • 4 склянки борошна
  • 300 г маргарину
  • 1 яйце
  • 1 склянка води (200 г)
  • 2 ст. л. оцту

Крем:

1. Заварний:

  • 3 склянки молока
  • 2 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1,5 ст. л. борошна
  • Ванілін

2. Вершковий:

  • 300 г масла
  • 1-1,5 склянки цукру
  • Ванілін

Приготовление

  1. Інгредієнти, які потрібні для торта «Наполеон»:

  2. Спочатку готуємо тісто. Для цього беремо воду, додаємо туди яйце, збиваємо вінчиком. Додаємо оцет.

    Збиваємо воду, яйце та оцет
    Збиваємо воду, яйце та оцет
  3. Далі, змішуємо маргарин і борошно. Рубаємо маргарин на дрібні шматочки.

    Рубаємо борошно і маргарин
    Рубаємо борошно і маргарин
  4. Поступово додаємо нашу рідку суміш - збите яйце, воду та оцет. Замішуємо еластичне, однорідне тісто. Ділимо його на 5 однакових за розміром кульок і ставимо в холодильник на 1 годину.

    Готове тісто
    Готове тісто
  5. Дістаємо тісто з холодильника по 1 кульці. Розкатуємо тонко прямо у формі для випікання чи на деку. Попередньо форму присипаємо борошном. Ставимо у розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 5 хвилин до золотистого кольору. Обрізки потім не викидаємо, вони знадобляться для прикрашання торта.

    Розкатуємо тісто
    Розкатуємо тісто
  6. Поки печуться коржі, готуємо крем No1. Вінчиком розтираємо яйця і цукор. Додаємо борошно.

    Розтираємо яйця, цукор
    Розтираємо яйця, цукор
  7. Молоко доводимо до кипіння. Додаємо у нього ванілін. Кілька ложок (3-4) молока потрібно вилити в нашу яєчно-борошняну суміш, швидко перемішуємо.

    Доводимо молоко до кипіння
    Доводимо молоко до кипіння
  8. Як тільки молоко закипить, виливаємо в нього нашу суміш і варимо до появи бульбашок.

    Виливаємо суміш в молоко
    Виливаємо суміш в молоко
  9. Тепер готуємо крем No2 - вершковий. Для цього розтираємо масло, цукор, ванілін до біла.

    Збиваємо масло, цукор та ванілін
    Збиваємо масло, цукор та ванілін
  10. Як тільки заварний крем охолоне до кімнатної температури, його необхідно змішати з вершковим кремом. Тепер починаємо збирати наш торт. Для цього кожен корж змащуємо отриманим кремом. Верх і боки рясно обсипаємо обрізками від коржів.

    Збираємо торт
    Збираємо торт
  11. Даємо торту настоятися кілька годин при кімнатній температурі, потім ставимо на ніч у холодильник.

    Збираємо торт
    Збираємо торт
Оценка 5 / 5 на основе 12268
Домашняя
молоко, маргарин, мука
PT60M
PT60M
0

Комментарии

Иванна
Иванна

Очень легкий рецепт! Я уже успела на выходных его приготовить, в качестве украшения использовала пищевые красители , получилось очень красиво, ярко и красочно! Спасибо огромное за рецепт :)