
Торт «Наполеон»
Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать духовка всем остальным к Новому Году на романтический ужин на встречу с друзьями
Існує безліч рецептів і варіантів торта «Наполеон». Проте, цей рецепт підкорив моє серце раз і назавжди, оскільки результат виходить дуже смачним і сім'я просить повторити його «на біс».
Теги
Ингредиенты
- 4 склянки борошна
- 300 г маргарину
- 1 яйце
- 1 склянка води (200 г)
- 2 ст. л. оцту
Крем:
1. Заварний:
- 3 склянки молока
- 2 яйця
- 1 склянка цукру
- 1,5 ст. л. борошна
- Ванілін
2. Вершковий:
- 300 г масла
- 1-1,5 склянки цукру
- Ванілін
Приготовление
Інгредієнти, які потрібні для торта «Наполеон»:
Спочатку готуємо тісто. Для цього беремо воду, додаємо туди яйце, збиваємо вінчиком. Додаємо оцет.
Збиваємо воду, яйце та оцет Далі, змішуємо маргарин і борошно. Рубаємо маргарин на дрібні шматочки.
Рубаємо борошно і маргарин Поступово додаємо нашу рідку суміш - збите яйце, воду та оцет. Замішуємо еластичне, однорідне тісто. Ділимо його на 5 однакових за розміром кульок і ставимо в холодильник на 1 годину.
Готове тісто Дістаємо тісто з холодильника по 1 кульці. Розкатуємо тонко прямо у формі для випікання чи на деку. Попередньо форму присипаємо борошном. Ставимо у розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 5 хвилин до золотистого кольору. Обрізки потім не викидаємо, вони знадобляться для прикрашання торта.
Розкатуємо тісто Поки печуться коржі, готуємо крем No1. Вінчиком розтираємо яйця і цукор. Додаємо борошно.
Розтираємо яйця, цукор Молоко доводимо до кипіння. Додаємо у нього ванілін. Кілька ложок (3-4) молока потрібно вилити в нашу яєчно-борошняну суміш, швидко перемішуємо.
Доводимо молоко до кипіння Як тільки молоко закипить, виливаємо в нього нашу суміш і варимо до появи бульбашок.
Виливаємо суміш в молоко Тепер готуємо крем No2 - вершковий. Для цього розтираємо масло, цукор, ванілін до біла.
Збиваємо масло, цукор та ванілін Як тільки заварний крем охолоне до кімнатної температури, його необхідно змішати з вершковим кремом. Тепер починаємо збирати наш торт. Для цього кожен корж змащуємо отриманим кремом. Верх і боки рясно обсипаємо обрізками від коржів.
Збираємо торт Даємо торту настоятися кілька годин при кімнатній температурі, потім ставимо на ніч у холодильник.
Збираємо торт
Комментарии
Очень легкий рецепт! Я уже успела на выходных его приготовить, в качестве украшения использовала пищевые красители , получилось очень красиво, ярко и красочно! Спасибо огромное за рецепт :)