
Салат «Улюблений»
Рецепт на 2 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо охлаждать пароварка всем остальным к Новому Году на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями
Цей салат не даремно називається «Улюблений»: в нашій родині він саме таким і є! Готується швидко, з'їдається одним з перших))) Мої гості його вже оцінили, оцініть і ви!
Теги
куриная грудка, яйца, морковка по-корейски, сыр
Ингредиенты
- Куряча грудка відварна - 2 штуки
- Яйця - 4-5 штук
- Морква по-корейськи - 200 г
- Сир твердий - 150 г
- Майонез - 200 г
Приготовление
Спочатку відварюємо курячу грудку - хвилин 20-30. Потім її дрібно нарізаємо.
Нарізана куряча грудка Викладаємо грудку в тарілку. Краще одночасно робити в двох тарілках, оскільки з зазначених інгредієнтів виходить дві салатниці.
Грудка в салатниці Далі змащуємо перший шар майонезом. Накриваємо його шаром моркви по-корейськи. Примітка: моркву краще брати не дуже гостру, оскільки вона може перебити смак салату.
Другий шар - морква по-корейськи. Знову промазуємо все майонезом. Дрібно ріжемо білки яєць.
Нарізані білки яєць. Викладаємо білки в салатницю.
Третій шар - білки. Промазуємо третій шар майонезом. Ріжемо жовтки яєць.
Нарізані жовтки яєць. Викладаємо жовтки в салатницю.
Четвертий шар - жовтки яєць. Далі, знову все змащуємо майонезом.
Намащуємо майонезом. Останній шар - натертий на тертці твердий сир. Він дуже добре поєднується з жовтками!
П'ятий шар - натертий твердий сир. Завершальний акорд - прикрашання салату майонезом. Тут вже фантазія у кожного своя)))
Прикрашення салату майонезом і зеленню.

Комментарии
Майонеза много, ужас. А так да, аппетитненько, попробую.
очень вкусно и просто.!!!!!!!
