
Запіканки з кабачка та порею з фетою
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам худеющим на детский праздник на природу на встречу с друзьями на каждый день
Дуже милі запіканки. І дітям вони подобаються. Та й дорослі не відстають. А головне - швидко і просто!
Теги
Ингредиенты
- 2 яйця
- 125 мл йогурту
- 100 г фети (покришити)
- 5 ст. л. борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- сіль, перець
- половина пучка будь-якої зелені (дрібно нарізати)
- 250 г кабачка (нарізати тонкими скибочками)
- 1 маленьке стебло порею (нарізати тонкими кільцями)
Приготовление
Збити яйця з йогуртом, потім додати фету і зелень. Перемішати.
збити яйця з йогуртом, потім додати фету і зелень Всипати борошно, розпушувач, сіль та перець. Перемішати.
всипати борошно, розпушувач, сіль та перець Додати в тісто овочі.
додати в тісто овочі Викласти тісто у формочки для мафінів і пекти приблизно 30 хвилин за t – 180С до рум'яної скоринки. Запіканки мають трохи піднятися.
пекти до готовності Подавати теплими.
Приємного апетиту!
запіканки готові Замість фети в ці запіканки можна покласти бринзу, моцарелу, сулугуні, адигейський сир і навіть сир з блакитною цвіллю.
Комментарии