Рецепт Запіканки з кабачка та порею з фетою с фото

Запіканки з кабачка та порею з фетою

Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам худеющим на детский праздник на природу на встречу с друзьями на каждый день

Дуже милі запіканки. І дітям вони подобаються. Та й дорослі не відстають. А головне - швидко і просто!

Теги

кабачок, порей, фета

Ингредиенты

  • 2 яйця
  • 125 мл йогурту
  • 100 г фети (покришити)
  • 5 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • сіль, перець
  • половина пучка будь-якої зелені (дрібно нарізати)
  • 250 г кабачка (нарізати тонкими скибочками)
  • 1 маленьке стебло порею (нарізати тонкими кільцями)

Приготовление

  1. Збити яйця з йогуртом, потім додати фету і зелень. Перемішати.

    збити яйця з йогуртом, потім додати фету і зелень
    збити яйця з йогуртом, потім додати фету і зелень
  2. Всипати борошно, розпушувач, сіль та перець. Перемішати.

    всипати борошно, розпушувач, сіль та перець
    всипати борошно, розпушувач, сіль та перець
  3. Додати в тісто овочі.

    додати в тісто овочі
    додати в тісто овочі
  4. Викласти тісто у формочки для мафінів і пекти приблизно 30 хвилин за t – 180С до рум'яної скоринки. Запіканки мають трохи піднятися.

    пекти до готовності
    пекти до готовності
  5. Подавати теплими.

    Приємного апетиту!

    запіканки готові
    запіканки готові
  6. Замість фети в ці запіканки можна покласти бринзу, моцарелу, сулугуні, адигейський сир і навіть сир з блакитною цвіллю.

Оценка 5 / 5 на основе 17202
Домашняя
кабачок, порей, фета
PT45M
PT45M
0

Комментарии