
Маффіни з маком та грушею
Рецепт на 12 порций 45-60 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день
Цілком чарівні маффіни! Неймовірно ніжні, з кислинкою, схожі за смаком на сиркові пончики - неможливо відірватися!
Так, і не нехтуйте лимонною цедрою. Тут вона відіграє мало не вирішальну роль.
Теги
Ингредиенты
- 200 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- щіпка солі
- 2 ст. л. маку
- 125 мл натурального йогурту
- 5 ст. л. цукру
- 125 мл рослинної олії
- ваніль
- цедра половини лимона
- 1 яйце
- 300 г кисло-солодких груш
Приготовление
Борошно просіяти з розпушувачем і сіллю. Додати мак.
приготувати суху суміш Окремо збити яйце з цукром і ваніллю. Влити олію та йогурт. Покласти цедру.
приготувати рідку суміш Груші почистити і натерти. Швидко змішати борошно з рідкою сумішшю. В кінці вмішати в тісто терті груші.
Змішувати краще ложкою, а не міксером. Потрібно просто з'єднати дві суміші, щоб суха ввібрала в себе рідку. Змішувати потрібно дуже швидко, не збиваючи, не вимішуючи, інакше маффіни вийдуть щільними.
Це правило діє завжди, коли ви печете маффіни.
все змішати, додати груші Бачите, тісто виходить грудкувате. Так і має бути.
тісто готове Розкласти тісто по формочках і пекти 30-40 хвилин при t – 180°С.
випікати до готовності Маффіни готові, коли вони зарум'янилися і ущільнилися. Всередині вони залишаться трохи вологими, так і має бути. Так, і ці маффіни не піднімаються.
Приємного чаєпиття!
маффіни готові
Комментарии
Последняя картинка просто объедение... ) Автор просто вошебник, как бы жену заставить сделать такое - она не любит готовить совсем