Рецепт Шоколадні маффіни з кабачком с фото

Шоколадні маффіни з кабачком

Рецепт на 15 порций 45-60 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день

Це один з моїх улюблених рецептів маффінів!

Кабачок робить їх вологими та соковитими, а кориця надає запаморочливий аромат.

Теги

кабачок, кефир, корица

Ингредиенты

  • 300 г м'якоті кабачка
  • 180 г борошна
  • 60 г вершкового масла
  • 60 г рослинної олії
  • 60 мл кефіру (або молока)
  • 180 г цукру
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. какао
  • 2 ч. л. кориці
  • 1,5 ч. л. розпушувача
  • 0,5 ч. л. солі

Приготовление

  1. Кабачок натерти, змішати з сіллю і залишити. Це потрібно, щоб він дав сік, який потім слід віджати, щоб волога не підмочила випічку.

    кабачок змішати з сіллю
    кабачок змішати з сіллю
  2. Обидва масла розтерти з цукром.

    розтерти масло з цукром
    розтерти масло з цукром
  3. Влити по одному яйця, потім кефір.

    влити яйця та кефір
    влити яйця та кефір
  4. Окремо просіяти борошно і змішати його з какао, корицею та розпушувачем.

    борошно змішати з какао і корицею
    борошно змішати з какао і корицею
  5. Всипати суху суміш в рідку, швидко перемішати.

    з'єднати обидві суміші
    з'єднати обидві суміші
  6. Кабачок добре віджати і додати в тісто.

    додати кабачок
    додати кабачок
  7. Формочки змастити рослинною олією. Тісто викласти на 3/4.

    викласти тісто у форми
    викласти тісто у форми
  8. Випікати 30 хв при t-200°С.

    пекти до готовності
    пекти до готовності
  9. Маффіни охолодити у формочках, а потім викласти на блюдо.

    маффіни готові
    маффіни готові
Оценка 5 / 5 на основе 11172
Домашняя
кабачок, кефир, корица
PT60M
PT60M
0

Комментарии