
Шоколадні маффіни з кабачком
Рецепт на 15 порций 45-60 минут готовить просто дешевое блюдо выпекать детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным вегетарианцам на детский праздник на встречу с друзьями на каждый день
Це один з моїх улюблених рецептів маффінів!
Кабачок робить їх вологими та соковитими, а кориця надає запаморочливий аромат.
Теги
Ингредиенты
- 300 г м'якоті кабачка
- 180 г борошна
- 60 г вершкового масла
- 60 г рослинної олії
- 60 мл кефіру (або молока)
- 180 г цукру
- 2 яйця
- 2 ст. л. какао
- 2 ч. л. кориці
- 1,5 ч. л. розпушувача
- 0,5 ч. л. солі
Приготовление
Кабачок натерти, змішати з сіллю і залишити. Це потрібно, щоб він дав сік, який потім слід віджати, щоб волога не підмочила випічку.
кабачок змішати з сіллю Обидва масла розтерти з цукром.
розтерти масло з цукром Влити по одному яйця, потім кефір.
влити яйця та кефір Окремо просіяти борошно і змішати його з какао, корицею та розпушувачем.
борошно змішати з какао і корицею Всипати суху суміш в рідку, швидко перемішати.
з'єднати обидві суміші Кабачок добре віджати і додати в тісто.
додати кабачок Формочки змастити рослинною олією. Тісто викласти на 3/4.
викласти тісто у форми Випікати 30 хв при t-200°С.
пекти до готовності Маффіни охолодити у формочках, а потім викласти на блюдо.
маффіни готові
Комментарии