
Паста з лососем та грибами з блакитним сирним соусом
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить просто дорогое блюдо тушить Европейская кухня всем остальным на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Простий рецепт для любителів сиру з цвіллю.
Теги
Ингредиенты
- 300 г сухої локшини
- 400 г печериць
- 500 г філе свіжого лосося
- 100 мл білого вина
- 200 мл вершків
- 150 г сиру з блакитною цвіллю
- сіль, перець
Приготовление
-
Печериці нарізати тонкими пластинками і обсмажити на рослинній олії.
Я взяла заморожені і вже нарізані: різати не довелося, але довелося чекати, поки випарується вся вода. Краще беріть свіжі, буде смачніше.
гриби обсмажити -
Філе очистити від шкіри і нарізати кубиками, потім додати до печериць, влити вино і тушкувати хвилин 10-15 на повільному вогні.
додати рибу і вино -
Сир розім'яти виделкою, покласти в каструльку, залити вершками і нагрівати, помішуючи, доки соус не стане однорідним і трохи не загусне.
приготувати сирний соус -
Додати соус до сковорідки з рибою і грибами і прогріти кілька хвилин.
Спробувати і додати спеції за смаком.
додати сирний соус до риби -
Відварити локшину.
відварити пасту -
Змішати її з соусом, дати трохи постояти перед подачею.
змішати пасту з соусом -
Якщо ви не любите сир з цвіллю, візьміть замість нього бринзу чи інший сир. Вийде по-іншому, але все одно буде дуже смачно!
Смачного!
страва готова
Комментарии
рыба не сочетается с грибами. и паста слишком переварена.
Женуа, поверьте, Вы не правы ни в первом, ни во втором.
Да, Елизавета, я с Вами согласна. Паста оч. вкусная, правда я ела немножко другую, но думаю что эта ничуть не хуже. Я сама пока не попробовала, тоже так думала, что паста и рыба не сочетаются.)))
Супер..супер
..Это просто Божественно..
изумительно вкусно
паста сочетается с любой рыбой
