Рецепт Компот з аличі на зиму с фото

Компот з аличі на зиму

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить просто очень дешевое блюдо стерилизовать плита всем остальным на каждый день

Компот з аличі на зиму - справжній вітамінний напій, який прикрасить ваш стіл у холодну пору року. Давайте разом створимо цей ароматний і яскравий компот з терпким солодкуватим смаком, що зберігає в собі всю природну свіжість аличі.

Теги

алыча, лимон, сахар, консервация, на зиму, закрутка

Ингредиенты

  • Алича - 1/4 від 3-літрової банки
  • Лимон - 2-3 шматочки на 3-літрову банку
  • Цукор - 1 склянка на 3-літрову банку
  • Вода - для стерилізації

Приготовление

  1. Підготуйте свіжу аличу, добре промийте її.

  2. Візьміть добре вимиті 3-літрові банки та наповніть їх на 1/4 банки аличею.

  3. Наріжте 2-3 шматочки лимона і додайте їх в кожну 3-літрову банку з аличею.

  4. Покладіть 1 склянку цукру в кожну банку, регулюючи кількість відповідно до вашого смаку.

  5. Залити окропом банки з аличею, лимоном і цукром, щільно закрити кришками і залишити на кілька хвилин, щоб інгредієнти настоялися.

  6. Поставте банки з напоєм у велику каструлю, залити окропом так, щоб вода покрила їх до горлечка банки.

  7. Проведіть стерилізацію компоту протягом 15-20 хвилин після закипання води в каструлі.

  8. Після стерилізації, обережно витягніть банки з каструлі і закатайте їх кришками. Переверніть банки догори дном і укутайте ковдрою, залиште їх так на 5-7 годин, а краще на ніч.

  9. Тепер ваш чудовий компот з червоної аличі готовий до тривалого зберігання! Приємного апетиту і насолоджуйтеся яскравими смаками літа в зимовий час!

    Компот з аличі на зиму
    Компот з аличі на зиму
Оценка 5 / 5 на основе 24702
Домашняя
алыча, лимон, сахар, консервация, на зиму, закрутка
PT30M
PT30M
0

Комментарии