Рецепт Дуже простий і швидкий вишневий пиріг з шоколадною глазур'ю с фото

Дуже простий і швидкий вишневий пиріг з шоколадною глазур'ю

Рецепт на 6 порций 30-45 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным на детский праздник на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Вишневий пиріг з глазур'ю — це ніжне поєднання шоколадного тіста, соковитої вишні та багатої глазурі, яка перетворює цей десерт на справжнє солодке мистецтво. Цей рецепт ідеально підходить для любителів шоколадних десертів і ягідних смаків. Шоколадне тісто, приготоване з використанням якісного какао і свіжих інгредієнтів, обрамляє соковиту вишню, створюючи яскравий контраст у текстурі та смаку. А завершальний штрих - глазур, що надає пирогу ароматний шоколадний шик. Готуйте цей вишневий пиріг з глазур'ю з любов'ю і подаруйте собі та своїм близьким справжнє задоволення від солодкого моменту.

Теги

яйца, молоко, какао, мука

Ингредиенты

На форму діаметром 19-22 см.

Тісто:

  • 2 яйця
  • 200 г цукру
  • 200 мл молока
  • 90 г рослинної олії
  • 200 г борошна
  • 40 г какао
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ч.л. соди
  • 1 ст.л. оцту
  • 200-300 г вишні

Глазур:

  • 40 г какао
  • 100 г цукру
  • 150 г сметани
  • 60 г вершкового масла

Приготовление

  1. У окремій мисці змішайте цукор, борошно, какао, сіль і соду. Добре перемішайте вінчиком до однорідної суміші.

  2. Додайте у суху суміш молоко і яйця. Знову добре перемішайте вінчиком, поки не отримаєте однорідне тісто без грудочок. В кінці додайте оцет і ще раз перемішайте.

  3. На дно форми викладіть шар вишні, потім вилийте частину тіста, потім знову додайте вишні і залейте рештою тіста.

  4. Відправте пиріг у розігріту до 180°С духовку. Випікайте 30-35 хв до готовності, перевіряючи дерев'яною шпажкою.

  5. Після випічки дістаньте пиріг з форми і залиште його охолонути на решітці.

  6. Для глазурі у каструлі змішайте какао, цукор і сметану. Постійно помішуючи, доведіть суміш до кипіння. Варіть 30 секунд, зніміть з вогню. Додайте масло і перемішайте.

  7. Зріжте верхівку пирога. Вилийте глазур на верх і боки. Посипте боки крихтою з верхівки.

    Дуже простий і швидкий вишневий пиріг з шоколадною глазур'ю
    Дуже простий і швидкий вишневий пиріг з шоколадною глазур'ю
Оценка 5 / 5 на основе 11691
Домашняя
яйца, молоко, какао, мука
PT45M
PT45M
0

Комментарии