Солоні кренделі
Рецепт на 6 порций 45-60 минут готовить просто очень дешевое блюдо выпекать духовка детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным на каждый день
Сьогодні я з нетерпінням хочу поділитися з вами моїм новим рецептом - "солоних кренделів". Якщо ви любите поєднання солоного та хрусткого, то цей рецепт точно для вас! Готувати його дуже просто і займе всього трохи часу. Підготовка займе близько 20 хвилин, а загальний час приготування, щоб отримати смачну страву, складе приблизно 1 годину.
Теги
Ингредиенты
- 500 гр пшеничного борошна
- 10 гр сухих дріжджів
- 1 чайна ложка цукру
- 1 чайна ложка солі
- 250 мл теплої води
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1 яйце для змащування
Приготовление
У великій мисці змішайте борошно, дріжджі, цукор і сіль. Зробіть невеличку ямку в центрі суміші.
Поступово додавайте теплу воду і рослинну олію в ямку. Замішуйте тісто до тих пір, поки воно не стане еластичним і не буде відлипати від рук.
Покрийте миску рушником і залиште тісто на 30 хвилин, щоб воно підійшло.
Розділіть підійшле тісто на рівні порції і починайте формувати кренделі. Залиште місце, щоб вони змогли набрати повітря.
Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. На деку з пергаментом акуратно викладіть кренделі, залишаючи вільне місце.
Збийте яйце і змажте нею поверхню кренделів. Це надасть їм блиску.
Випікайте кренделі 20-25 хвилин до золотавої скоринки.












Комментарии