
Класичний рецепт місо-супу
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо на романтический ужин на фуршет на каждый день
Класичний рецепт місо-супу - це страва, яку багато хто любить за її унікальний смак і корисні властивості. Суп готується на основі пасти місо, яка є джерелом білка, вітамінів та мінералів. Крім того, суп включає в себе такі інгредієнти, як кунжутний тофу, водорості вакаме і зелена цибуля, що робить його багатим і поживним. Класичний місо-суп відрізняється своїм м'яким і ароматним смаком, який легко знаходить відгук у багатьох людей. Крім того, приготування цієї страви не вимагає особливих навичок і займає всього кілька хвилин, що робить його ідеальним варіантом для швидкого і смачного обіду чи вечері. Якщо ви хочете спробувати справжній смак Японії та насолодитися простотою і користю класичного рецепту місо-супу, то слідуйте інструкціям, які нижче.
Теги
Ингредиенты
- 4 чайні ложки пасти місо
- 4 чашки води
- 1 кубик кунжутного тофу (нарізаний кубиками)
- 2 стебла зеленої цибулі (нарізані)
- 1 чайна ложка дасі (суха морська зелень, опціонально)
Приготовление
У великій каструлі доведіть воду до кипіння.
У мисці розмішайте пасту місо з невеликою кількістю води до стану гладкої пасти.
Додайте пасту місо у киплячу воду та перемішайте, щоб паста повністю розчинилася.
Додайте кубики твердого тофу та дасі (якщо використовуєте).
Варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Перелийте суп у глибоку миску та прикрасьте зеленою цибулею.
Місо-суп готовий до подачі.
Місо-суп готовий
Комментарии