Рецепт Класичний рецепт місо-супу с фото

Класичний рецепт місо-супу

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо на романтический ужин на фуршет на каждый день

Класичний рецепт місо-супу - це страва, яку багато хто любить за її унікальний смак і корисні властивості. Суп готується на основі пасти місо, яка є джерелом білка, вітамінів та мінералів. Крім того, суп включає в себе такі інгредієнти, як кунжутний тофу, водорості вакаме і зелена цибуля, що робить його багатим і поживним. Класичний місо-суп відрізняється своїм м'яким і ароматним смаком, який легко знаходить відгук у багатьох людей. Крім того, приготування цієї страви не вимагає особливих навичок і займає всього кілька хвилин, що робить його ідеальним варіантом для швидкого і смачного обіду чи вечері. Якщо ви хочете спробувати справжній смак Японії та насолодитися простотою і користю класичного рецепту місо-супу, то слідуйте інструкціям, які нижче.

Теги

мисо, тофу

Ингредиенты

  • 4 чайні ложки пасти місо
  • 4 чашки води
  • 1 кубик кунжутного тофу (нарізаний кубиками)
  • 2 стебла зеленої цибулі (нарізані)
  • 1 чайна ложка дасі (суха морська зелень, опціонально)

Приготовление

  1. У великій каструлі доведіть воду до кипіння.

  2. У мисці розмішайте пасту місо з невеликою кількістю води до стану гладкої пасти.

  3. Додайте пасту місо у киплячу воду та перемішайте, щоб паста повністю розчинилася.

  4. Додайте кубики твердого тофу та дасі (якщо використовуєте).

  5. Варіть на повільному вогні протягом 5 хвилин.

  6. Перелийте суп у глибоку миску та прикрасьте зеленою цибулею.

  7. Місо-суп готовий до подачі.

    Місо-суп готовий
    Місо-суп готовий
Оценка 5 / 5 на основе 4569
Домашняя
мисо, тофу
PT30M
PT30M
0

Комментарии