
Рис з броколі
Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое варить тушить детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на детский праздник на праздник на каждый день
Залежався у мене один швидкий вегетаріанський рецептик. Він настільки простий у приготуванні, що я навіть не стала детально знімати процес. Однак, при цій простоті він неймовірно смачний! На свята я роблю таку страву як гарнір, а в будні вона слугує нам чудовим легким і корисним вечерею.
Теги
Ингредиенты
- 1 склянка рису
- 2 склянки бульйону або води
- 0,5 кг броколі (свіжої або замороженої)
- 1 цибулина
- 50 г вершкового масла (не обов'язково)
- олія для смаження
- сіль, перець
Приготовление
-
Рис відварити у киплячій підсоленій воді (або бульйоні) до готовності.
Відварити рис. -
Поки рис вариться, приготувати овочі. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до м'якості.
Обсмажити цибулю. -
Потім додати броколі. Я роблю із замороженою, тому кидаю її відразу. А ось свіжу спочатку треба відварити. Посолити, поперчити і тушкувати до повної готовності. Потім змішати рис з овочами, додати вершкове масло (за бажанням) і подавати.
Готово. -
У цю страву відмінно підійде розмочений ізюм! Ще можна додати болгарський перець. Але насправді, якщо навіть ви просто з'єднаєте рис і броколі в один гарнір, нічого при цьому не смажачи, все одно вийде дуже і дуже смачно! Приємного апетиту!
Комментарии
Абалденно...
Очень вкусно, спасибо
обожаю рис и бокколли это самое вкусное блюдо!можно добавит болгарский перец