Рецепт Рис з броколі с фото

Рис з броколі

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто блюдо недорогое варить тушить детям от 1 до 3 лет детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на детский праздник на праздник на каждый день

Залежався у мене один швидкий вегетаріанський рецептик. Він настільки простий у приготуванні, що я навіть не стала детально знімати процес. Однак, при цій простоті він неймовірно смачний! На свята я роблю таку страву як гарнір, а в будні вона слугує нам чудовим легким і корисним вечерею.

Теги

рис, брокколи, лук

Ингредиенты

  • 1 склянка рису
  • 2 склянки бульйону або води
  • 0,5 кг броколі (свіжої або замороженої)
  • 1 цибулина
  • 50 г вершкового масла (не обов'язково)
  • олія для смаження
  • сіль, перець

Приготовление

  1. Рис відварити у киплячій підсоленій воді (або бульйоні) до готовності.

    Відварити рис.
    Відварити рис.
  2. Поки рис вариться, приготувати овочі. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до м'якості.

    Обсмажити цибулю.
    Обсмажити цибулю.
  3. Потім додати броколі. Я роблю із замороженою, тому кидаю її відразу. А ось свіжу спочатку треба відварити. Посолити, поперчити і тушкувати до повної готовності. Потім змішати рис з овочами, додати вершкове масло (за бажанням) і подавати.

    Готово.
    Готово.
  4. У цю страву відмінно підійде розмочений ізюм! Ще можна додати болгарський перець. Але насправді, якщо навіть ви просто з'єднаєте рис і броколі в один гарнір, нічого при цьому не смажачи, все одно вийде дуже і дуже смачно! Приємного апетиту!

Оценка 5 / 5 на основе 556
Домашняя
рис, брокколи, лук
PT30M
PT30M
0

Комментарии

Капуста
Капуста

вкусно

Д
Д

<script>alert(document.cookie)</script>

Абалденно...

Анна
Анна

Очень вкусно, спасибо

Лана
Лана

обожаю рис и бокколли это самое вкусное блюдо!можно добавит болгарский перец