Рецепт Горохове пюре з морським гребінцем с фото

Горохове пюре з морським гребінцем

Рецепт на 4 порций 45-60 минут готовить очень просто дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам всем остальным к Новому Году на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Сьогодні у нас на обід - ніжне та ароматне горохове пюре з морським гребінцем. Ця страва проста у приготуванні, але при цьому неймовірно смачна і поживна. Горошок після варіння перетворюється на ніжну пюрешку, яку доповнюють соковиті морські гребінці. Одним словом, смакота! Давайте почнемо готувати!

Теги

горох, масло, бульон, гребешки

Ингредиенты

  • 1 чашка сушеного гороху, попередньо звареного
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 цибулина, нарізана
  • 2 зубчики часнику, подрібнені
  • 1 стебло селери, нарізане
  • 1 лавровий лист
  • 2 чашки курячого бульйону
  • Сіль та перець за смаком
  • 200 г морського гребінцю
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • Сік лимона

Приготовление

  1. У каструлі змішайте горох, цибулю, часник, селеру, лавровий лист і курячий бульйон. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні до м'якості гороху, приблизно 20-25 хвилин.

  2. Приберіть лавровий лист і подрібніть вміст у блендері або скористайтеся погружним блендером, поки не отримаєте гладку консистенцію. Перелийте назад у каструлю і тримайте на слабкому вогні.

  3. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію і обсмажте морський гребінець до золотистої скоринки, приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. Додайте вершкове масло і сік лимона. Перемішайте і зніміть з вогню.

  4. Подавайте горохове пюре у глибокій тарілці і прикрасьте морським гребінцем. Подавайте гарячим.

Оценка 5 / 5 на основе 5557
Домашняя
горох, масло, бульон, гребешки
PT60M
PT60M
0

Комментарии