Рецепт Пиріг зі шпинатом с фото

Пиріг зі шпинатом

Рецепт на 4 порций 60-120 минут готовить не сложно блюдо недорогое жарить плита детям старше 3 лет подросткам всем остальным к Новому Году на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

У кожному з нас живе справжній гурман, який любить насолоджуватися ніжною текстурою та неповторним смаком страв. І якщо ви така людина, то цей рецепт для вас! Пиріг зі шпинатом - це справжнє втілення смаку та краси, яке неможливо забути. Поєднання ніжного шпинату, ароматного часнику та сиру просто приголомшує смакові рецептори. Тому готуйте свої кулінарні навички та приготуйтеся до того, що ви будете облизувати пальці від чудового аромату та смаку цього пирога!

Теги

утка, кориандр, соус, мёд

Ингредиенты

  • 500 г шпинату
  • 1 цибулина
  • 200 г твердого сиру
  • 3 яйця
  • 200 мл вершків
  • 1 склянка молока
  • 3 ст. ложки борошна
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • сіль та перець за смаком
  • 1 пачка листкового тіста

Приготовление

  1. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.

  2. Підготуйте шпинат: промийте його і обсмажте на сковороді до готовності разом з цибулею.

  3. У мисці змішайте яйця, вершки, молоко, борошно, сіль та перець.

  4. Додайте обсмажений шпинат і цибулю в миску та перемішайте.

  5. Викладіть листкове тісто у форму для випічки, вистелену папером для випічки.

  6. Розподіліть шпинатну суміш зверху тіста.

  7. Натріть твердий сир на великій тертці і посипте зверху пирога.

  8. Випікайте пиріг у розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин, поки він не стане золотистим.

  9. Готовий пиріг зі шпинатом можна подавати як гарячим, так і холодним.

Оценка 5 / 5 на основе 21556
Домашняя
утка, кориандр, соус, мёд
PT120M
PT120M
0

Комментарии