Шоколадний чізкейк
Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить очень просто выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день
Уявімо, що на вашому столі стоїть тарілка з нарізаним на шматочки шоколадним чізкейком. Аромат свіжоспеченого сирного торта змішується з ніжним шоколадним запахом, що будоражить ваші почуття. Неможливо встояти перед такою спокусою! Кожен шматочок цього чудового шоколадного чізкейку тане у роті, залишаючи післясмак справжнього раю. Готові зануритися у світ блаженства і спробувати цей унікальний рецепт?
Теги
печенье, орео, масло, шоколад, сыр
Ингредиенты
- 200 грам печива Орео
- 70 грам вершкового масла
- 600 грам сиру крем-сичужного (наприклад, Філадельфія)
- 200 грам тертого шоколаду
- 200 грам цукру
- 3 яйця
- 1 чайна ложка екстракту ванілі
Приготовление
Нагрійте духовку до 180 градусів.
Подрібніть печиво Орео на крихти. Розтопіть вершкове масло і змішайте його з крихтами печива. Викладіть отриману суміш у форму для випічки і притисніть до дна форми. Залиште в холодильнику на 10 хвилин.
У великій мисці змішайте сир крем-сичужний, цукор та екстракт ванілі. Додайте яйця і збийте все до однорідної маси.
Вилийте отриману суміш на бісквітну основу у формі. Поставте в духовку на 50-60 хвилин.
Після випікання залиште чізкейк в духовці ще на 1 годину, щоб він охолов і набрав потрібної консистенції.
Посипте тертим шоколадом зверху. Залиште в холодильнику на кілька годин до подачі.












Комментарии