Рецепт Банановий чізкейк с фото

Банановий чізкейк

Рецепт на 6 порций более 120 минут готовить очень просто выпекать духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день

Солодкий аромат бананів, поєднаний з ніжною текстурою вершкового сиру та хрусткою крихтою печива - ось що робить банановий чізкейк незабутнім задоволенням для смакових рецепторів. А якщо ви ще не пробували цей варіант чізкейку, то сьогодні у вас є шанс виправити цю ситуацію, адже я підготувала для вас простий і смачний рецепт, який точно стане прикрасою будь-якого столу.

Теги

печенье, бананы, масло

Ингредиенты

Для коржа:

  • 120 г пісочного печива
  • 60 г вершкового масла, розтопленого
  • 50 г цукрової пудри
  • 1 чайна ложка кориці

Для начинки:

  • 450 г вершкового сиру, кімнатної температури
  • 150 г цукрової пудри
  • 2 чайні ложки лимонного соку
  • 4 яйця
  • 230 г сметани жирністю 20%
  • 3 стиглих банани, розім'ятих виделкою

Приготовление

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Змішайте подрібнене печиво, розтоплене масло, цукрову пудру та корицю у мисці. Розподіліть суміш по дну форми діаметром 23 см і натисніть, щоб створити однорідний корж. Випікайте 10 хвилин, потім залиште охолонути.

  2. В іншій мисці змішайте вершковий сир, цукрову пудру та лимонний сік. Збийте по одному яйцю, постійно помішуючи. Додайте сметану та розім'яті банани. Перемішайте, поки начинка не стане гладкою.

  3. Вилийте начинку на охолоджений корж. Розрівняйте поверхню і відправте духовку на 1 годину при температурі 160°C.

  4. Після випікання вимкніть духовку і залиште банановий чізкейк всередині на 30 хвилин, щоб він охолов поступово.

  5. Після охолодження прикрасьте чізкейк кружальцями банана (або просто експериментуйте) та подавайте. Смачного!

Оценка 5 / 5 на основе 11551
Домашняя
печенье, бананы, масло
PT240M
PT240M
0

Комментарии