
Ревінь, морозиво, йогурт - смачний, корисний десерт
Рецепт на 2 порций более 120 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо замораживать холодильник детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным веганам вегетарианцам худеющим на праздник на романтический ужин на фуршет на каждый день
Цей рецепт - справжня зустріч з незвичайним боком ревеню! Ця рослина з кислуватим смаком, може здатися не дуже привабливою для використання в кулінарії. Але що, якщо я скажу вам, що ви можете приготувати з ревеню щось дійсно дивовижне? Ось рецепт справжньої незвичайності - десерт на основі ревеню, замороженого йогурту, льоду та свіжих фруктів. Як тільки ви спробуєте цей десерт, ви зрозумієте, що ревінь - це не тільки чудове джерело вітамінів, але і інгредієнт для створення справжнього шедевру у світі кулінарії. Готові зустрітися з цією незвичайною стороною ревеню? Тоді давайте приступимо до приготування цього незвичайного десерту!
Теги
Ингредиенты
- 1 середній ревінь, нарізаний на тонкі шматочки
- 1 склянка замороженого йогурту або ескімо
- 1/2 склянки льоду
- фрукти або ягоди для прикраси (наприклад, полуниця, чорниця чи малина)
Приготовление
Розкладіть нарізаний ревінь та заморозьте протягом декількох годин.
У блендері змішайте заморожений ревінь, заморожений йогурт або ескімо та лід до отримання однорідної маси.
Розлийте отриману суміш у склянки та прикрасьте свіжими фруктами.
Десерт: Подавайте та насолоджуйтесь смачним і освіжаючим десертом!
Морозиво: Залийте отриману суміш у форми для морозива, покладіть у морозильну камеру на декілька годин.
Комментарии