
Полуничний бісквітний рулет
Рецепт на 5 порций 30-45 минут готовить просто блюдо недорогое выпекать детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным на детский праздник на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями на каждый день духовка
Літо - це час свіжих і соковитих ягід, а полуниця, безумовно, посідає одне з перших місць у списку улюблених фруктів. У нашому рецепті ми поєднали ніжний бісквіт і ароматну полуницю, щоб створити легкий і смачний десерт. Цей полуничний бісквітний рулет буде чудовою частуванням для будь-якого літнього заходу чи домашнього чаювання. І, що найкраще, приготувати його не так вже й складно!
Теги
Ингредиенты
- 4 яйця
- 150 грамів цукру
- 150 грамів борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 щіпка солі
- 1 склянка свіжої полуниці
- 300 мл збитих вершків
Приготовление
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Покриваємо деко для випічки папером для випічки.
Розділяємо яйця на білки та жовтки. Збиваємо білки з сіллю до утворення жорсткої піни, після додаємо цукор і продовжуємо збивати допоки суміш не стане густою.
Додаємо жовтки в яєчну суміш та обережно збиваємо. Висипаємо борошно та розпушувач на яєчну суміш та обережно перемішуємо.
Готове тісто викладаємо на підготовлене деко і розрівнюємо його рівномірно. Випікаємо в духовці протягом 10-12 хвилин, поки бісквіт не набуде золотистого кольору та не буде пружним на дотик.
Виймаємо бісквіт з духовки та обережно відділяємо його від дека, переклавши на чисте рушник.
Нарізаємо свіжу полуницю на шматочки та викладаємо на поверхню бісквіта. Рівномірно наносимо на полуницю збиті вершки.
За допомогою рушника обережно загортаємо бісквіт у рулет та залишаємо охолонути протягом 15 хвилин.
Подаємо бісквітний рулет з полуницею на стіл, посипавши його зверху цукровою пудрою та прикрасивши часточками свіжої полуниці.
Полуничний бісквітний рулет
Комментарии