Рецепт Курячі відбивні на сковороді з сиром Фета с фото

Курячі відбивні на сковороді з сиром Фета

Рецепт на 2 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на природу на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день

Ніщо не може бути смачніше за відбивні з начинкою. Як начинку можна взяти солоний сир - Фета або бринзу. Вони чудово поєднуються з курячим м'ясом, надають йому особливий смак і соковитість.

Теги

куриное филе, фета, сухари

Ингредиенты

  • куряче філе - 2 шт
  • сир Фета - 200-300 г
  • яйця - 3 шт
  • сіль - 1/2 ч. л.
  • мед - 1 ч. л.
  • соєвий соус - 50 мл
  • часник - 2 зубчики
  • сухарі для панірування - 150 г
  • зелень - за смаком
  • перець - за смаком
  • гірчиця - 1 ч. л.
  • соєвий соус - 30 мл
  • спеції - за смаком

* за бажанням сир Фета можна замінити на бринзу

Приготовление

  1. Готуємо продукти для курячих відбивних з сиром Фета. Курячу грудку необхідно добре промити та висушити паперовим рушником. Всі інші інгредієнти дістаємо з холодильника та відміряємо згідно рецепту.

  2. Куряче філе необхідно розрізати уздовж навпіл.

  3. Потім беремо поліетиленовий пакет, накриваємо ним філе і відбиваємо з двох сторін.

  4. Тепер приготуємо маринад для відбивних. В окрему мисочку виливаємо 30 мл соєвого соусу, 1 чайну ложку меду і 1 чайну ложку гірчиці, додаємо улюблені спеції та 2 зубчики часнику, пропущеного через прес.

  5. Рясно поливаємо курячі відбивні отриманим соусом. Залишаємо відбивні маринуватися на 5-10 хвилин.

  6. Поки маринуються відбивні необхідно приготувати начинку з сиру Фета. Для цього в окремій мисці змішуємо сир Фета і дрібно порубану зелень, добре перемішуємо і через 10 хвилин викладаємо начинку на один край відбивної, потім згортаємо її «кармашком».

  7. Тепер нам потрібно приготувати кляр і будемо обсмажувати у ньому відбивні. В окремій мисці збиваємо вилкою 3 яйця, висипаємо 1/2 чайної ложки солі, у другу тарілку насипаємо борошно, а у третю панірувальні сухарі. Спочатку кожну відбивну макаємо в яйця, потім у борошно, потім знову в яйця і тільки потім у панірувальні сухарі.

  8. Викладаємо відбивні у клярі на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору.

  9. Подавати такі відбивні краще у теплому вигляді. Вони чудово поєднуються з помідорами та іншими свіжими овочами.

Оценка 5 / 5 на основе 8486
Домашняя
куриное филе, фета, сухари
PT45M
PT45M
0

Комментарии