
Курячі відбивні на сковороді з сиром Фета
Рецепт на 2 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо жарить плита детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на природу на праздник на романтический ужин на встречу с друзьями на каждый день
Ніщо не може бути смачніше за відбивні з начинкою. Як начинку можна взяти солоний сир - Фета або бринзу. Вони чудово поєднуються з курячим м'ясом, надають йому особливий смак і соковитість.
Теги
Ингредиенты
- куряче філе - 2 шт
- сир Фета - 200-300 г
- яйця - 3 шт
- сіль - 1/2 ч. л.
- мед - 1 ч. л.
- соєвий соус - 50 мл
- часник - 2 зубчики
- сухарі для панірування - 150 г
- зелень - за смаком
- перець - за смаком
- гірчиця - 1 ч. л.
- соєвий соус - 30 мл
- спеції - за смаком
* за бажанням сир Фета можна замінити на бринзу
Приготовление
Готуємо продукти для курячих відбивних з сиром Фета. Курячу грудку необхідно добре промити та висушити паперовим рушником. Всі інші інгредієнти дістаємо з холодильника та відміряємо згідно рецепту.
Куряче філе необхідно розрізати уздовж навпіл.
Потім беремо поліетиленовий пакет, накриваємо ним філе і відбиваємо з двох сторін.
Тепер приготуємо маринад для відбивних. В окрему мисочку виливаємо 30 мл соєвого соусу, 1 чайну ложку меду і 1 чайну ложку гірчиці, додаємо улюблені спеції та 2 зубчики часнику, пропущеного через прес.
Рясно поливаємо курячі відбивні отриманим соусом. Залишаємо відбивні маринуватися на 5-10 хвилин.
Поки маринуються відбивні необхідно приготувати начинку з сиру Фета. Для цього в окремій мисці змішуємо сир Фета і дрібно порубану зелень, добре перемішуємо і через 10 хвилин викладаємо начинку на один край відбивної, потім згортаємо її «кармашком».
Тепер нам потрібно приготувати кляр і будемо обсмажувати у ньому відбивні. В окремій мисці збиваємо вилкою 3 яйця, висипаємо 1/2 чайної ложки солі, у другу тарілку насипаємо борошно, а у третю панірувальні сухарі. Спочатку кожну відбивну макаємо в яйця, потім у борошно, потім знову в яйця і тільки потім у панірувальні сухарі.
Викладаємо відбивні у клярі на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору.
Подавати такі відбивні краще у теплому вигляді. Вони чудово поєднуються з помідорами та іншими свіжими овочами.
Комментарии