Рецепт Виноградні равлики, смажені в часниковому соусі з розмарином с фото

Виноградні равлики, смажені в часниковому соусі з розмарином

Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто дорогое блюдо жарить плита Французская кухня к Новому Году на праздник на романтический ужин на фуршет

Іноді приготувати вишукану делікатес в домашніх умовах набагато простіше, ніж здається. Найскладніше у приготуванні виноградних равликів - їх відварювання та чищення. Варіант простіший, але й дорожчий - купити в магазині вже відварених та почищених. Смажені виноградні равлики в часниковому соусі з розмарином - можуть слугувати чудовим доповненням до гарніру або бути самостійною стравою.

Теги

улитки, чеснок, розмарин

Ингредиенты

  • виноградні равлики (відварені та почищені) - 400 г
  • часник - 3 зубчики
  • цибуля - 1 шт
  • вершкове масло - 50 г
  • розмарин - 1 гілочка
  • зелень
  • бальзамічний оцет - 1 ст. л.
  • сіль, перець - за смаком

Приготовление

  1. Готуємо продукти для закуски з виноградних равликів.

    Інгредієнти для рецепту виноградні равлики в часниковому соусі
    Інгредієнти для рецепту виноградні равлики в часниковому соусі
  2. Цибулю та часник чистимо від шкірки та нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю ми додамо в страву трохи пізніше, спочатку нам знадобиться часник.

    Цибуля і часник
    Цибуля і часник
  3. На розігріту сковорідку кладемо 50 г вершкового масла.

    Вершкове масло на розігрітій сковорідці
    Вершкове масло на розігрітій сковорідці
  4. До масла додаємо часник і обсмажуємо його буквально кілька секунд до золотистого кольору.

    Додаємо часник
    Додаємо часник
  5. Як тільки часник підрум'яниться, додаємо порізану цибулю.

    Додаємо порізану цибулю
    Додаємо порізану цибулю
  6. Цибулю злегка обсмажуємо до напівготовності.

    Обсмажуємо цибулю
    Обсмажуємо цибулю
  7. Тепер додаємо до цибулі та часнику гілочку свіжого розмарину. У гарячому маслі він максимально розкриє свій аромат і зробить соус пікантним.

    Додаємо розмарин
    Додаємо розмарин
  8. Зелень - петрушку та кріп (можна брати будь-яку) миємо, сушимо та нарізаємо.

    Кріп та петрушка
    Кріп та петрушка
  9. Слідом за розмарином додаємо кріп та петрушку. Добре перемішуємо.

    Додаємо кріп та петрушку
    Додаємо кріп та петрушку
  10. Через буквально 1 хвилину додаємо відварені та почищені виноградні равлики.

    Додаємо виноградні равлики
    Додаємо виноградні равлики
  11. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо виноградних равликів на повільному вогні 15 хвилин.

    Тушкуємо равликів на вогні
    Тушкуємо равликів на вогні
  12. Через 15 хвилин додаємо 1 столову ложку бальзамічного оцту. Знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5-10 хвилин.

    Додаємо бальзамічний оцет
    Додаємо бальзамічний оцет
  13. Солимо та перчимо нашу страву на смак.

    Солимо та перчимо
    Солимо та перчимо
  14. Якщо рідини мало, то можна додати ще трохи вершкового масла та 1 столову ложку води. Даємо страві покипіти ще пару хвилин і знімаємо з вогню.

    Майже готові виноградні равлики
    Майже готові виноградні равлики
  15. Подавати равликів можна зі свіжою зеленню та з будь-яким гарніром або як окрему страву.

    Виноградні равлики, смажені в часниковому соусі з розмарином
    Виноградні равлики, смажені в часниковому соусі з розмарином
Оценка 5 / 5 на основе 2396
Домашняя
улитки, чеснок, розмарин
PT30M
PT30M
0

Подписаться на наш youtube канал - здесь

У этого рецепта есть видео:

Комментарии