Виноградні равлики, смажені в часниковому соусі з розмарином
Рецепт на 4 порций до 30 минут готовить очень просто дорогое блюдо жарить плита Французская кухня к Новому Году на праздник на романтический ужин на фуршет
Іноді приготувати вишукану делікатес в домашніх умовах набагато простіше, ніж здається. Найскладніше у приготуванні виноградних равликів - їх відварювання та чищення. Варіант простіший, але й дорожчий - купити в магазині вже відварених та почищених. Смажені виноградні равлики в часниковому соусі з розмарином - можуть слугувати чудовим доповненням до гарніру або бути самостійною стравою.
Теги
Ингредиенты
- виноградні равлики (відварені та почищені) - 400 г
- часник - 3 зубчики
- цибуля - 1 шт
- вершкове масло - 50 г
- розмарин - 1 гілочка
- зелень
- бальзамічний оцет - 1 ст. л.
- сіль, перець - за смаком
Приготовление
-
Готуємо продукти для закуски з виноградних равликів.
Інгредієнти для рецепту виноградні равлики в часниковому соусі -
Цибулю та часник чистимо від шкірки та нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю ми додамо в страву трохи пізніше, спочатку нам знадобиться часник.
Цибуля і часник -
На розігріту сковорідку кладемо 50 г вершкового масла.
Вершкове масло на розігрітій сковорідці -
До масла додаємо часник і обсмажуємо його буквально кілька секунд до золотистого кольору.
Додаємо часник -
Як тільки часник підрум'яниться, додаємо порізану цибулю.
Додаємо порізану цибулю -
Цибулю злегка обсмажуємо до напівготовності.
Обсмажуємо цибулю -
Тепер додаємо до цибулі та часнику гілочку свіжого розмарину. У гарячому маслі він максимально розкриє свій аромат і зробить соус пікантним.
Додаємо розмарин -
Зелень - петрушку та кріп (можна брати будь-яку) миємо, сушимо та нарізаємо.
Кріп та петрушка -
Слідом за розмарином додаємо кріп та петрушку. Добре перемішуємо.
Додаємо кріп та петрушку -
Через буквально 1 хвилину додаємо відварені та почищені виноградні равлики.
Додаємо виноградні равлики -
Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо виноградних равликів на повільному вогні 15 хвилин.
Тушкуємо равликів на вогні -
Через 15 хвилин додаємо 1 столову ложку бальзамічного оцту. Знову накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5-10 хвилин.
Додаємо бальзамічний оцет -
Солимо та перчимо нашу страву на смак.
Солимо та перчимо -
Якщо рідини мало, то можна додати ще трохи вершкового масла та 1 столову ложку води. Даємо страві покипіти ще пару хвилин і знімаємо з вогню.
Майже готові виноградні равлики -
Подавати равликів можна зі свіжою зеленню та з будь-яким гарніром або як окрему страву.
Виноградні равлики, смажені в часниковому соусі з розмарином
Комментарии