Рецепт Пиріг з яблуками та чорницею с фото

Пиріг з яблуками та чорницею

Рецепт на 6 порций до 30 минут готовить очень просто очень дешевое блюдо выпекать мультиварка духовка детям старше 3 лет подросткам беременным всем остальным к Новому Году на детский праздник на природу на праздник на каждый день

Поєднання яблук та чорниці - це завжди запорука вдалої випічки. У цьому рецепті є все, що найчастіше шукає кожна господиня: швидкість приготування, економія часу та приголомшливий результат наприкінці всіх старань.

Теги

яблоко, черника

Ингредиенты

  • яйця - 2 шт
  • цукор - 100 г
  • кефір - 130 г
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • масло - 100 г
  • борошно - 230 г
  • розпушувач - 1 ч. л.
  • яблука - 4 шт
  • чорниця - 50-100 г

Приготовление

  1. Інгредієнти пирога з яблуками та чорницею.

    Інгредієнти пирога з яблуками та чорницею.
    Інгредієнти пирога з яблуками та чорницею.
  2. В окрему миску розбиваємо 2 яйця, додаємо 100 г цукру.

    2 яйця та цукор.
    2 яйця та цукор.
  3. Злегка збиваємо все вінчиком. Додаємо кефір.

    Збиваємо вінчиком.
    Збиваємо вінчиком.
  4. Вершкове масло (100 г) потрібно розтопити на паровій бані. Відставляємо його вбік і даємо трохи охолонути.

    Вершкове масло на паровій бані.
    Вершкове масло на паровій бані.
  5. До збитих яєць і цукру додаємо ванільний цукор.

    Додаємо ванільний цукор.
    Додаємо ванільний цукор.
  6. Злегка охолоджене розтоплене масло додаємо в нашу масу.

    Додаємо розтоплене масло.
    Додаємо розтоплене масло.
  7. Борошно просіюємо в яєчну масу.

    Борошно просіюємо в яєчну масу.
    Борошно просіюємо в яєчну масу.
  8. Додаємо розпушувач у борошно і добре вимішуємо тісто лопаткою.

    Додаємо розпушувач.
    Додаємо розпушувач.
  9. Яблука необхідно очистити від шкірки і нарізати кубиками. Робити це краще всього безпосередньо перед додаванням яблук у пиріг, щоб вони не потемніли.

    Нарізані яблука.
    Нарізані яблука.
  10. Тісто у нас має вийти як густі вершки.

    Тісто - як густі вершки.
    Тісто - як густі вершки.
  11. Додаємо нарізані яблука в тісто, перемішуємо.

    Додаємо нарізані яблука в тісто.
    Додаємо нарізані яблука в тісто.
  12. Добре вмішуємо яблука в тісто.

    Яблука в тісті.
    Яблука в тісті.
  13. Викладаємо тісто у силіконову форму для кексу. Змащувати попередньо форму немає необхідності.

    Викладаємо тісто в силіконову форму для кексу.
    Викладаємо тісто в силіконову форму для кексу.
  14. Посипаємо зверху тісто замороженою або свіжою чорницею. Розморожувати чорницю попередньо не потрібно.

    Посипаємо чорницею.
    Посипаємо чорницею.
  15. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою.

    Відправляємо кекс у духовку.
    Відправляємо кекс у духовку.
  16. Посипаємо вже готовий і злегка охолоджений кекс цукровою пудрою.

    Посипаємо цукровою пудрою кекс.
    Посипаємо цукровою пудрою кекс.
  17. Ось такого ніжної і злегка вологої текстури виходить наш кекс у розрізі.

    Кекс з яблуками та чорницею.
    Кекс з яблуками та чорницею.
Оценка 5 / 5 на основе 11382
Домашняя
яблоко, черника
PT30M
PT30M
0

Комментарии