Рецепт Рулет з суфле зі сливочно-рибною начинкою с фото

Рулет з суфле зі сливочно-рибною начинкою

Рецепт на 10 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать охлаждать всем остальным к Новому Году на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями

Трохи розповім про цей рулет.
Коржем у ньому слугує яєчне суфле, яке готується дуже просто.
Начинкою може бути все, що завгодно, і в цьому універсальність цієї закуски.
У мене вдома була копчена риба, трохи сметани та кріп. Цілком підходяще поєднання.
З цим рулетом можна загорнути навіть салати - крабовий, олів'є, оселедець під шубою тощо.
Все залежить від ваших уподобань.
Тільки майте на увазі такий нюанс: якщо начинка буде з шматочків чогось (як салат), то тримати рулет на холоді може і не знадобиться. Шматочки будуть відігравати роль розпірок. А ось якщо, як у мене, рідка (зі сметани, сиру, сиркової маси), то холод буде потрібен обов'язково, інакше рулет складеться під власною вагою.

Робиться цей рулет дуже просто і швидко. І, як будь-який рулет, чудово підходить до святкового столу.

Теги

молоко, яйца, рыба

Ингредиенты

  • 25 г вершкового масла
  • 25 г борошна
  • 175 мл молока
  • 3 яйця
  • 50 г пармезану
  • сіль, перець, зелень

* У мене був стандартний пучок кропу. Половину його я додала в тісто. Половину — в начинку.
Для начинки я взяла:

  • 250 мл жирної сметани
  • 120 г форелі холодного копчення
  • кріп
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1 ч. л. хрону (для гостроти)

Приготовление

  1. Початок знайомий. Так роблять бешамель. Масло розтоплюємо на сковорідці, додаємо борошно, перемішуємо, щоб борошно ввібрало в себе масло.

    Розтопити масло, всипати борошно.
    Розтопити масло, всипати борошно.
  2. Потім тонкою цівкою вливаємо молоко, добре перемішуючи. Варимо соус до однорідності і загущення (приблизно 1-2 хвилини після закипання) і знімаємо з вогню.

    Влити молоко, варити до загущення.
    Влити молоко, варити до загущення.
  3. Додаємо трохи солі і перцю, потім - дрібно натертий Пармезан.

    Додати тертий сир.
    Додати тертий сир.
  4. Яйця розділяємо на білки і жовтки. Білки ставимо збиватися в піну, а жовтки додаємо в тісто разом з нарізаним кропом.

    Білки збити.
    Білки збити.
    Жовтки додати в тісто.
    Жовтки додати в тісто.
  5. В останню чергу вводимо білкову піну, акуратно перемішуємо, щоб не порушувати повітряність.

    Ввести білки в тісто.
    Ввести білки в тісто.
  6. Противень застилаємо папером, викладаємо суфле, розрівнюємо його і ставимо в духовку, нагріту до 180С на 15 хвилин. Не відкривайте духовку під час випікання, інакше суфле осяде, як будь-який омлет.

    Спекти суфле.
    Спекти суфле.
  7. Готове суфле трохи охолодити, перевернути, зняти пергамент, викласти начинку і згорнути рулетом. Я зазвичай використовую для цього силіконовий килимок. Якщо у вас немає такого, можете скористатися папером для випічки.

    Згорнути рулетом.
    Згорнути рулетом.
  8. Для начинки я змішала сметану з кропом, хроном і лимонним соком.

    Змішати сметану із зеленню та лимонним соком.
    Змішати сметану із зеленню та лимонним соком.
  9. Намазала начинку на корж. Рибу виклала зверху смужками на відстані одна від одної.

    Викласти начинку на корж.
    Викласти начинку на корж.
  10. Рулет загорнути в фольгу або пергамент і залишити годин на 2-4. Перед подачею нарізати на шматочки.

    Рулет готовий.
    Рулет готовий.
Оценка 5 / 5 на основе 237
Домашняя
молоко, яйца, рыба
PT60M
PT60M
0

Комментарии