
Ікра заморська «морквяна»
Рецепт на 20 порций 30-45 минут готовить просто дешевое блюдо тушить плита детям старше 3 лет беременным всем остальным худеющим на природу на каждый день
Дуже смачна овочева ікра, яка може по достоїнству замінити навіть бутерброди з м'ясом або ковбасою. В її складі є селедка, але нехай вас це не лякає. Вона надасть страві пікантну нотку і особливий смак. Загалом, цю страву варто спробувати.
Теги
Ингредиенты
- морква (середня) - 4 шт
- буряк - 1 шт
- цибуля - 1 шт
- картопля - 1 шт
- томатна паста - 2 столові ложки
- селедка - 2 шт (середні, вже почищені)
- олія для смаження
- сіль, перець - за смаком
Приготовление
Підготовляємо необхідні інгредієнти для ікри з моркви.
інгредієнти для ікри з моркви Беремо сковорідку, виливаємо трохи рослинної олії і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
Цибуля на гарячій сковорідці Тим часом, готуємо решту овочів. Селедку розбираємо на філе, видаляємо всі кісточки і шкіру, ріжемо кубиками. Моркву, буряк і картоплю тремо на велику тертку. Як тільки цибуля підсмажиться, додаємо всі ці інгредієнти на сковорідку, добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні хвилин 20.
Натерта морква, буряк і картопля на розпеченій сковорідці Додати томатну пасту можна перед обсмажуванням усіх овочів або практично наприкінці, як вам зручніше.
Селедка і томатна паста на розпеченій сковорідці Практично готову страву солимо і перчимо, відставляємо убік і даємо повністю охолонути. Після цього ікру можна намазувати на бутерброди і подавати до столу або ж перекласти в чистий скляний посуд і прибрати в холодильник. В такому вигляді вона може зберігатися до 2-3 тижнів.
Морквяна ікра намазана на хліб
Комментарии