
Закусочні міні-чізкейки з гарбузом і копченою лососиною
Рецепт на 12 порций 45-60 минут готовить не сложно блюдо недорогое выпекать охлаждать всем остальным к Новому Году на природу на праздник на романтический ужин на фуршет на встречу с друзьями
Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, ця закуска готується просто і швидко. А головне - її можна робити заздалегідь!
Теги
Ингредиенты
для основи:
- 50 г вершкового масла
- 70 г борошна
- 100 г мелених горіхів
- сіль, перець
для начинки:
- 150 г сиру (можна взяти сирковий сир, і навіть просто сирковий сир)
- 250 г гарбузового пюре
- 100 г копченої риби (дрібно нарізати)
- 1 яйце
- 50 г тертого сиру
- сік половини лимона
- 2-3 ст. л. дрібно нарізаного кропу
- сіль, перець за смаком
Приготовление
Змішати борошно, горіхи, трохи солі та перцю. Додати масло, нарізане кубиками. Руками розтерти суміш в крихту.
Викласти на дно змащених формочок і запікати при 180°С до золотавого кольору.
В цей час робимо начинку. Збиваємо гарбузове пюре з сиром приблизно 1 хвилину до однорідності. Додаємо лимонний сік і тертий сир. Потім обережно вмішуємо яйце, а потім вводимо рибу і кріп.
Якщо риба достатньо солона, то сіль в начинку не додавайте.
Викладаємо масу на готові основи і випікаємо 20-30 хвилин при тій же температурі.
Охолоджуємо прямо у формочках, накриваємо плівкою і залишаємо в холодильнику мінімум на 6 годин.
Приємного апетиту!





Комментарии