Насипний пиріг зі сиру та гарбуза
Рецепт на 12 порций 30-45 минут готовить не сложно очень дешевое блюдо выпекать духовка детям старше 3 лет всем остальным на природу на романтический ужин на встречу с друзьями
Пропоную вашій увазі ще один рецепт насипного пирога, цього разу з гарбуза та сиру. Це божевільно смачне поєднання, тож не сумнівайтеся, ці ласощі сподобаються всім!
Теги
Ингредиенты
Для тіста:
- 1,5 скл. борошна
- 1 пачка розпушувача (10 г)
- 150 г розм'якшеного вершкового масла
- 1/2 скл. цукру
Для начинки 1:
- 400 г сиру
- 2-3 яйця
- 1 пакетик ванільного цукру
- 0,5 скл. цукру
Для начинки 2:
- цедра апельсина
- гарбуз 250-300 г
- цедра апельсина
- коричневий цукор - 2 ст. л.
Приготовление
У продукти, які нам знадобляться:

У чисту суху миску просіюємо борошно, додаємо цукор і розпушувач, перемішуємо ложкою.

Беремо добре заморожене масло і натираємо його на тертці, прямо в борошняну суміш.

Гарненько руками перетираємо масло з борошном.

Додаємо 1-2 яйця. У мене яйця були дуже маленькі, тому взяла 2.

Тепер знову вимішуємо руками наше тісто. Щоб зрозуміти, що воно готове, стисніть тісто в долонях.

Розжимаємо долоні і у нас повинні вийти щільні еластичні смужки.

Знову розтираємо тісто в долонях, воно повинно перетворитися на отаку крихту. Це показник, що ви все зробили правильно.

Беремо форму і змащуємо її маслом.

Тепер займемося гарбузовою начинкою. Гарбуз треба очистити і натерти на дрібній тертці. Додати до нього цедру апельсина та коричневий цукор. Перемішати.

На дно форми шаром в 1,5 см викладаємо наше тісто. Добре приминаємо його руками.

Другий шар - начинка з гарбуза.

Далі, знову шар тіста.

Сир збиваємо з яйцем і цукром, викладаємо поверх тіста.

Останній шар - тісто. Якщо у вас залишилася начинка і тісто, то кількість шарів можна збільшити ще.

Ось так виглядає наш готовий пиріг. Він самодостатній, вологий всередині, тому зверху поливати його чимось не обов'язково.

Насипний пиріг у розрізі:













Комментарии